Yeni ekran kartı aldım fakat düşük fps

necmer0

80+
Reaksiyon skoru
25
Yeni arc b580 ekran kartı driverlarını yükledim her şey problemsiz cs ve valo girdim düşük fps aldım problem ne olabilir işlemci r5500 psu 550w80+

Son düzenleme:
Yeni arc bm580 ekran kartı driverlarını yükledim her şey problemsiz cs ve valo girdim düşük fps aldım problem ne olabilir işlemci r5500 psu 550w80+
mukemmel bir konu daha ne fps degeri var ne diger parcalarin sicaklik veya kullanimi hemen tahmin yapip yanlis cevap vermeliyim

mukemmel bir konu daha ne fps degeri var ne diger parcalarin sicaklik veya kullanimi hemen tahmin yapip yanlis cevap vermeliyim
Fpsim 90 sıcaklığı normal yorum yapmak için konuşma lütfen sordunda cevap vermedim mi problemin neyde oldugunu bilmiyorum

Fpsim 90 sıcaklığı normal yorum yapmak için konuşma lütfen sordunda cevap vermedim mi problemin neyde oldugunu bilmiyorum
oncelikle benim veya bizim sormamiz degil senin zaten konuyu acarken belirtmen gerek yorum yapmak icin konusma demissin madem sorucam nasil yorum yapmayayim hangi ayarlarda oynuyorsun ve onceki ekran kartin neydi

Yeni arc bm580 ekran kartı driverlarını yükledim her şey problemsiz cs ve valo girdim düşük fps aldım problem ne olabilir işlemci r5500 psu 550w80+
ReSiazble barı aç, B580 FPS oyunlarına çok iyi değer veren bir kart değil. Ekstra olarak FPS oyunlarında asıl fark yaratacak şey işlemcini değişmendir, ekran kartı değişmen büyük FPS farkları yaratmaz çoğunlukla.

Tamam problemin neyde oldugunu bilmediğim için bilgi veremiyorum anlatamıyorum galiba
Bi önceki ekran kartım 1060 3gb cs de ortalama 130fps b580 taktığımda ise ortlama 100 fps

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,518
Üyeler
185,276
Son üye
Emirlannister
Geri