MuhammedKazan
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 250
- İsim
- Muhammed Kazan
- İlgilendiği Kategoriler
- bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Arkadaşlar 2 gün önce 2 yıldır kullandığım ekrankartı olan rx570 ekran kartımı sattım. ve yerisine rx6600 aldım ve deneyerek test ederek aldım üründe sorun yoktu. neyse dün eve gelir gelmez rx 6600 ekran kartını temiz bir şekilde kasama taktım tam oturduğundan emin olmak için 3 kez daha taktım ama genede sorun devam ediyordu. neyse asıl konuya gelelim bilgisayarıma yeni ekran kartımı taktıktan sonra windows açılma ekranında yüklenip duruyor ama bi türlü açılmıyor en az 20 dk bekledim ama açılmadı bilgisayara format atmayı deneyeyim dedim ama format ekranına girmesi 15dk sürdü. devam et kur dedim ve 20dk falan bekledim ama disk biçimlendirme kısmına bile gelmeden kapattım bilgisayarı çünkü format giriş ekranında toplam 30dk bekletirse kurulum yaparken 10 saat bekletir diye düşündüm ve bios update yapmayı denedim biosun versionu 1606 dan 2001'e yükselttim ama gene olmadı? eski ekran kartım olsa belki yapabilme şansım olabilirdi ama malesef yok. sizin başınıza böyle farklı bir durum olduysa lütfen yardım edermisiniz. ( pc açılsaydı ddu ile eski driverları silecektim ama açılmıyor namussuz) bu arada ddu gibi ama biosta çalışabilen program var mı belki yardımcı olabilir. cevaplarınız için teşekkürler.