hangi ilçede oturduğunu bilmiyorum Ankara da 7 ilçede kablonet var. ankete koyduğuna göre altyapı vardır diye düşünüyorum.Türk Telekomu kullanıyorum ve pek memnun değilim yeni bir operatöre geçmeyi düşünüyorum. Fiyattının hakkını veren bir operatöre geçmek istiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim
Yer: Ankara
etimesgut knkhangi ilçede oturduğunu bilmiyorum Ankara da 7 ilçede kablonet var. ankete koyduğuna göre altyapı vardır diye düşünüyorum.
Tek kelimeyle Kablonet i alırsın tüm dertlerini boşarsın
Hızsa hız, pingse ping kopma yok kesilme yok...
Etimesgutta var. aşağıdaki linkten sokağına kadar detaylı arama yapabilirsinetimesgut knk
eyw knkEtimesgutta var. aşağıdaki linkten sokağına kadar detaylı arama yapabilirsin
![]()
Türksat İnternet Altyapı Sorgulama | Türksat Kablonet Web Sitesi
BulunduÄunuz binada Kablonet, Uydunet, DSL ve KabloTV altyapısı var mı? İnternet altyapı sorgulama ile kontrol edin ve hemen fiber internet hizmetlerinden veya Türk Telekom ortak altyapısı üzerinden DSL veya FTTH internet aboneliÄinden faydalanın.www.fiberkablonet.com
maalesef mahallemde yokhangi ilçede oturduğunu bilmiyorum Ankara da 7 ilçede kablonet var. ankete koyduğuna göre altyapı vardır diye düşünüyorum.
Tek kelimeyle Kablonet i alırsın tüm dertlerini boşarsın
Hızsa hız, pingse ping kopma yok kesilme yok...