12400f için uyumlu ama kasa desteğini bilmiyorum. Ona bakmak lazım. Bu arada günaydın kardeşim benim.Günaydın, İbrahim Bey bu soğutucuyu alsam İ5-12400F için kullanabilir miyim? Ayrıca MAG FORCE M100 içine sığar mı sizce? (Anakart MSI PRO H610MB DDR4 MATX)
Ben sürekli aldığım hesaptan baktığım için öyle gözüküyor. İlk alışveriş gibi hesaplarda daha ucuz olabilir.1083 vergiler dahil çıkıyor bende de. Araştıralım
12400f için uyumlu ama kasa desteğini bilmiyorum. Ona bakmak lazım. Bu arada günaydın kardeşim benim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben sürekli aldığım hesaptan baktığım için öyle gözüküyor. İlk alışveriş gibi hesaplarda daha ucuz olabilir.
Soğutur.normalde snowman bm6000 alacaktım, bu R5 7600X soğutur mu?
21 cm genişlik kurtarır. 15.5 cm soğutucu.
Yanlış yere bakıyorsun . CPU cooler support kısmına bakmalısın , https://tr.msi.com/PC-Case/MAG-FORGE-M100R/Specification
Eline sağlık brom güzel soğutucu , zamanında efsane kule tipi paylaştın da değerlendirmemişler demek ki. Çok iyiydi o fırsat.21 cm genişlik kurtarır. 15.5 cm soğutucu.
Yok ben de devamlı alışveriş yapıyorum bu aralar iyi indirim veriyor benim hesaba ama anlamış değilim.12400f için uyumlu ama kasa desteğini bilmiyorum. Ona bakmak lazım. Bu arada günaydın kardeşim benim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben sürekli aldığım hesaptan baktığım için öyle gözüküyor. İlk alışveriş gibi hesaplarda daha ucuz olabilir.
Bunu aldimda 5600g icin degermi wrait prisim kullaniyorumTest için biraz bakındım ama göremedim. Tek fanlı modeli vardı 5700x i 57 derece tutuyordu videoda. ICE600 modeli sanırım tek fanlısı. Bu hem heatsink olarak hem fan olarak biraz daha avantajlı eğer yazılan değerler doğru ise ak620 ye yakın performans verir.
![]()
Aigo 6 isı boruları CPU soÄutucu 4 Pin PWM ARGB PC sessiz 120MM CPU soÄutma fanı Ventilador Intel LGA 1700 1200 1150 1151 AMD AM4 AM5 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com