Neler Yeni

Yeni fareme alışamıyorum

Truxesh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Berk
Merhabalar Steelseries rival 3 dikkatimi çok çekmişti ve bugün elime ulaştı. eski kullandığım mouse logitech g102 di mouse tutuşunda sorun yaşamasamda faremi hareket ettirirken değişik geldi bana ve hiç alışamadım iade etmek istiyorum ama belki eski ayarlarına döndürürüm diye sizlerin düşüncesini merak ettim. Ne yapmalıyım nasıl alışmalıyım eski mousemdeki ayarları yeni mouseme aktarabilirmiyim şimdiden yardımınız için teşekkür ederim

pargali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel Gökçe
Merhabalar Steelseries rival 3 dikkatimi çok çekmişti ve bugün elime ulaştı. eski kullandığım mouse logitech g102 di mouse tutuşunda sorun yaşamasamda faremi hareket ettirirken değişik geldi bana ve hiç alışamadım iade etmek istiyorum ama belki eski ayarlarına döndürürüm diye sizlerin düşüncesini merak ettim. Ne yapmalıyım nasıl alışmalıyım eski mousemdeki ayarları yeni mouseme aktarabilirmiyim şimdiden yardımınız için teşekkür ederim
Bu yüzden mouse çöp olmadan değiştirmiyorum :D ama en son değiştirdiğimde 3 günlük yoğun bir oyun serüvenimden sonra alışmıştım daha hareketli seri oyunlar oyna fazla hissetmessin sonra alışırsın.

omeraydo

80+
İnsan yer yüzünde her duruma adapte olabilecek yegane varlıktır. Zaman ile alışırsınız kullanıma ancak 2 kriter üzerinden ilerler iseniz 1 tasarım ve ergonomi 2 işlevsellik. Hangisi sizi karşılamıyorsa onu seçin ve karar verin.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Zaman geçtikçe alışıyorsun.
Uzun süre hep aynı kasa mouse kullandım. Çok memnundum.
Bütçem olsa bile, sırf el alışkanlığı olduğu için hep aynı mouse'u alıyordum.
Ama bir yerden sonra daha fazla kalite/performans için değiştirmem gerektiğine karar verdim.
İlk zamanlar çok sıkıntı oluyordu.
Şimdi sanki 5 yıldır bunu kullanıyorum gibi geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kullanıcı adı:
Sebebi bu vidoda olabilir.
Fareye bir türlü adapte olamıyorsanız sorunun çözümü bu videoda bu ayrı yaptıktan sonra rahatınıza bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,707
Üyeler
166,986
Son üye
Yusuf Arda Hamarat