Abi geçen gün ki sistemi alacaktım ama pahalı geldi bu sistem 8999 tl olsunDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Abi geçen gün ki sistemi alacaktım ama pahalı geldi bu sistem 8999 tl olsunDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
8000 8500 arasıDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
9000 10000 tl arası sistem iyi olur geçen ki sistemi alamadım baya üzgünüm yine bi 6600 yada 2060 li bir sistem olursa tadından yenmez bizi yalnız bırakmadın için çok teşşekkürler abiDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Düşük orta bı sistem olursa tadından yenmezDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Aynen Özelleştirme seçeneği olan bi sitede paylaşılsınAnakart lütfen gigabyte olsun. Fiyat 15k'ya kadar çıkabilir. Anakart gigabyte olmasa bile en azından özelleştirme seçeneği olan bir sitede paylaşılsın sistem. teşekkürler.