BlueNightll
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
3060'lı bir sistem güzel olur hocam.
Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınızrx6500 veya gtx1650 li sistem
düşük bütçeye toplayınDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
her şey dahil olsa mükemmel olur (monitör , mouse , klavye , kulaklık)Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
her şey dahil değilde ihtiyacı olan ordan seçebilse indirimli bir şekilde o olabilirher şey dahil olsa mükemmel olur (monitör , mouse , klavye , kulaklık)
Evet olabilir yine aynı mantığa geliyor amaher şey dahil değilde ihtiyacı olan ordan seçebilse indirimli bir şekilde o olabilir
her şey dahil deyince ben monitör ve ekipmanlar olmadan alamıyosun gibi anladım pardonEvet olabilir yine aynı mantığa geliyor ama
Sorun yokher şey dahil deyince ben monitör ve ekipmanlar olmadan alamıyosun gibi anladım pardon![]()
abi 6000 7000 TL arasında olursa çok iyi olurDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız