Neler Yeni

Yeni GamePower Jin oyun kulaklığı!

rygness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Ömer mutsuz
Maymun muz sever
Maymun muz satmak ister ama muz çürük
maymun çürük yeri üstünü boyar ve birsürü satar

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Türkçen mi zayıf? Zengin olmadığım için almıyorum yazmışım tam tersi anlıyorsun.
Asıl senin Türkçe'n zayıf ben sana bu kulaklık f/p fiyatını hak ediyor diyorum sen başka şeyler söylüyorsun

Ugurtngr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Uğur Tongur
Asıl senin Türkçe'n zayıf ben sana bu kulaklık f/p fiyatını hak ediyor diyorum sen başka şeyler söylüyorsun
Bu tür insanlar pek umurunda olmasın. 4 sene öncesinde başka bir sitede "Rampage KB-R88 Klavye nasıldır ?" diye bir konu açmıştım, sanki birisine küfür etmişim gibi tepkiler aldım. 100 TL bütçem var diyorum, 600 tl lik steelseries klavye linki atıyorlar. Sonra anladım, bu tür tiplerin tek amaçları başkalarının kafasını karıştırmak, morallerini bozmak. Sonuç olarak 4 senedir hala Rampage KB-R88 klavye kullanıyorum, sıkıntısız bir şekilde. Bu tür insanlar -hem gerçek hayatta, hem internette- umurunda olmasın. Şimdi Gamepower Jin alıcam, mikrofon ve ses kalitesi fiyatına göre çok iyi gözüküyor bence.

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Bu tür insanlar pek umurunda olmasın. 4 sene öncesinde başka bir sitede "Rampage KB-R88 Klavye nasıldır ?" diye bir konu açmıştım, sanki birisine küfür etmişim gibi tepkiler aldım. 100 TL bütçem var diyorum, 600 TL lik steelseries klavye linki atıyorlar. Sonra anladım, bu tür tiplerin tek amaçları başkalarının kafasını karıştırmak, morallerini bozmak. Sonuç olarak 4 senedir hala Rampage KB-R88 klavye kullanıyorum, sıkıntısız bir şekilde. Bu tür insanlar -hem gerçek hayatta, hem internette- umurunda olmasın. Şimdi Gamepower Jin alıcam, mikrofon ve ses kalitesi fiyatına göre çok iyi gözüküyor bence.
Beni anladığın için teşekkürler ediyorum dostum güle güle kullan :)

Top Bottom