kimliği taratman gerekiyor ya kamera açılıyor açısı bozuk sağ yapyon aşağıya gidiyor tel bozuldu sandım. En son hesap açıldı sandım mail falan da gelmedi hala da uygulamadan başvuruya devam edemiyorumne vardı ki kanka arka kamerada
taratma için ekran döndürmesini kitle istersen belki o sorun çıkarıyodur sen izaya getiriyosun o kendisi çekiyo benim kodumu girersen çok sevinirim başka soruya da yardımcı olurumkimliği taratman gerekiyor ya kamera açılıyor açısı bozuk sağ yapyon aşağıya gidiyor tel bozuldu sandım. En son hesap açıldı sandım mail falan da gelmedi hala da uygulamadan başvuruya devam edemiyorum
bir de müşteri hizmetleriyle görüşmen gerektiği için bu saatte yapamazsın sabah 8:30 ya da 9 dan sonra denekimliği taratman gerekiyor ya kamera açılıyor açısı bozuk sağ yapyon aşağıya gidiyor tel bozuldu sandım. En son hesap açıldı sandım mail falan da gelmedi hala da uygulamadan başvuruya devam edemiyorum
Müşteri hizmetleriyle görüştüm zaten bugün sabah herşeyi onaylattım anne kızlık soyadını dolduruyordum hata vermeye başladı sonra zaten bi daha başvuruyu tamamlayamadım biletaratma için ekran döndürmesini kitle istersen belki o sorun çıkarıyodur sen izaya getiriyosun o kendisi çekiyo benim kodumu girersen çok sevinirim başka soruya da yardımcı olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de müşteri hizmetleriyle görüşmen gerektiği için bu saatte yapamazsın sabah 8:30 ya da 9 dan sonra dene
eğer sorunu belirtirsen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırımMüşteri hizmetleriyle görüştüm zaten bugün sabah herşeyi onaylattım anne kızlık soyadını dolduruyordum hata vermeye başladı sonra zaten bi daha başvuruyu tamamlayamadım bile