Neler Yeni

Yeni Hazır Sistemim Donuyor

Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Akif Özer
Arkadaşlar sistemi yeni aldım bugun ilk günüm driverleri felan kurdum bios güncellemesini yaptıö ein 11pro attım içine
Ama bilgisayar ana elramdayken donuyor kitleniyor hiçbir tuş kısa yol çalışmıyor Vatan Bilgisayardan aldım yardımcı olabilecek varmı

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.4 MB · Hit: 84

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar sistemi yeni aldım bugun ilk günüm driverleri felan kurdum bios güncellemesini yaptıö ein 11pro attım içine
Ama bilgisayar ana elramdayken donuyor kitleniyor hiçbir tuş kısa yol çalışmıyor Vatan Bilgisayardan aldım yardımcı olabilecek varmı
Hocam iade edin sistemi, o kasa ve PSU görünce beynime kan sıçradı.

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
En yakın vatana götürün baksınlar

Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Akif Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

nrden hocam
Aşırı kalitesizler, sisteminizi bu tür ne olduğu bilinmeyen parçalara emanet etmeyin, kasa hadi neysede o PSU canlı bomba gibi bir şey.

Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Akif Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aşırı kalitesizler, sisteminizi bu tür ne olduğu bilinmeyen parçalara emanet etmeyin, kasa hadi neysede o PSU canlı bomba gibi bir şey.
rampage psu kasayla aynı marka çok etki eder mi? sizce ve sistemin kapanmasıyla olan alakası nedir

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
rampage psu kasayla aynı marka çok etki eder mi? sizce ve sistemin kapanmasıyla olan alakası nedir
Pau kaynaklı mı değil mi bilmiyorum fakat yeni aldım dediniz, sorununuzuda belirterek iade talebi isteyin bence.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,120
İsim
.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Aynı sorun bende de vardı. Bir iki gün sonra düzeldi mouse falan oynuyordu ama işlem yapılmıyordu

Nukroyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammed Enes ÜNAL
Yazılımsal bir sorunla karşı karşıya olabilirsin , sistemine temiz bir windows 10 işletim sistemi kurarak deneme sağlayabilir misin ?

Akif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Akif Özer
Mağazadan aldıysa iade almazlar inş internetten almışsındır. Mağzadan aldım

Yazılımsal bir sorunla karşı karşıya olabilirsin , sistemine temiz bir windows 10 işletim sistemi kurarak deneme sağlayabilir misin ?
deneyebilirim şuanki 11pro

Aynı sorun bende de vardı. Bir iki gün sonra düzeldi mouse falan oynuyordu ama işlem yapılmıyordu
bende mouse bile oynamıyor

Son düzenleme:

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
nasıl düzeldi
Bir iki defa dondu ne deneme yaptıysam hata göremedim dondukça bilgisayarı yeniden başlattım. 2 günde 3 kez falan oldu. Sonra kendi kendine düzeldi

Top Bottom