Neler Yeni

Öneri Yeni HP OMEN MAX Laptop 16 RTX5090 alınır mı?

BBLows

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra
Uzun zamandır güçlü bir notebook arayışım var HP nin notebook larını hiç ararşıtmamıştım sizce alınır mı? ? Fiyatı RTX5090 a göre nasıl?

Bilal539

80+ Silver
Uzun zamandır güçlü bir notebook arayışım var HP nin notebook larını hiç ararşıtmamıştım sizce alınır mı? ? Fiyatı RTX5090 a göre nasıl?
Özellikleri güzel duruyor ama fiyat konusuna bişi diyemeyeceğim laptop fiyatlarına pek hakim değilim ek olarak laptopdaki 5090 masaüstü 5090 ı ile aynı performansı vermez bunu biliyorsun diye düşünüyorum.

BBLows

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özellikleri güzel duruyor ama fiyat konusuna bişi diyemeyeceğim laptop fiyatlarına pek hakim değilim ek olarak laptopdaki 5090 masaüstü 5090 ı ile aynı performansı vermez bunu biliyorsun diye düşünüyorum.
evet hocam Biliyorum masa üstü ekran kartıyla aynı ücrette nerdeyse.

Fiyat içinde msi ve asus 300k civarlarında fiyatları var bu nerdeyse yarı fiyatta ama hp omen ile alakalı çok bilgim yok kullanıcıları memnunmu açıkcası onun için yazdım.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Onur Yücel
evet hocam Biliyorum masa üstü ekran kartıyla aynı ücrette nerdeyse.

Fiyat içinde msi ve asus 300k civarlarında fiyatları var bu nerdeyse yarı fiyatta ama hp omen ile alakalı çok bilgim yok kullanıcıları memnunmu açıkcası onun için yazdım.
300 mü yok artık 2 kat fiyat fark ettirecek ne ayrıcalığı varmış o iki markanın ben de merak ettim bilenler aydınlatırsa sevinirim

BBLows

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
300 mü yok artık 2 kat fiyat fark ettirecek ne ayrıcalığı varmış o iki markanın ben de merak ettim bilenler aydınlatırsa sevinirim

Vallaha hocam itopyada msi var 270-340k arası vatandada aynı fiyatlar HB de 240k civarında asus var birçoğu şişirme olduğundan dolayı olabilir ama attığım hp nin kendi sayfası burda şişirme olacağını zannetmiyorum asusla msi da 100k lık farka değermi açıkcası size sormak istedim

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,443
İsim
Bilal Tepe
Omen almayın .

PNSHER

80+ Bronze
Fiyatı iyiymiş alınır bence. Globalde daha inceleyen olmamış ama soğutması ve iç dizaynı bayağı kaliteli gibi duruyor.
1742201773821.png

Top Bottom