Neler Yeni

Yardım Yeni INTEL laptop kendine program açıp çince yazıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cemal
Herkese merhaba gta V oynarken ıntel işlemci yüzünden hep sürekli mavi ekran alıyordum baştan başlatıyordum. Yarın son 1 defa daha oldu ve sonra kendini yeniden başlattı ve açılır açılmaz bilgisayardakindosyalaeı programlaeı açıp çince harfler giriyor ve ctrş shif capslock özellikle durmaksızın çok hızlıca kullanıyor
Kendi kendine onkadar peogram açıp yazıyor ki klavyedeki başlat tuşu bile işlevsiz hale geliyor. 5 saniye basılı tutarak zorla anca kapatıyorum.

3 gündür ıntal laptopum kullanılamaz hale geldi. Bu sorunu nasıl çözerim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
13700h gta V ya da herhangi bir başka oyun oynarken sürekli mavi ekran veriyordu arayıp sordum throttle var ondan veriyordur bir şey olmaz dediler.
4000 serisi ekran kartım var 2-3 aydır gta 5 i düşük ayarlarda bile 60 fps üstü oynayamıyorum hayatta 60fps üstüne çıkmıyor artık çok fazla performansındüştü ve daha sık mavi ekran vermeye başlamıştı şimdi rastgele klavye girdisi alıp kendi kendine program açıp çince bir şeyler yazıyor ve ben asla kontrol edemiyorum

halitrmk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Halit Irmak
ben bu tür şeylerden anlamıyorum ama virüs girme ihtimali var mı bir format denesen

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Cemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben bu tür şeylerden anlamıyorum ama virüs girme ihtimali var mı bir format denesen

Biraz internetten aynı sorunu yaşayanalra baktım format atmışlar ama işe yaramamışlar işlemciden kaynaklandığını söylemişler ama çözümünü yazmamışlar donanım haberde servise gönderin yazmışlar ama üniye başlıcam göndermektr istemiyorum

halitrmk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Halit Irmak
bana kalırsa da en erkenden servise götürün ciddi bir soruna benziyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular