Neler Yeni

YENİ İNTERNET AMA DEDİKLERİ KADAR HIZLI DEĞİL

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baran Sönmez
öncelikle herkese merhaba türktelekom yaklaşık olarak 5 yıl oturmuş olduğum daireye internet altyapısı yapmadı. Fakat yaklaşık iki ay önce binaya yeni taşınan abi altyapıyı getirtti.interneti bir aydır kullanıyorum ve gereken hızı alamıyorum normalde 24 mbps yazıyodu başvuruda ama benim aldığım hız ortalama 700 kbps sizce ne yapabilirim?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
kablolu mu kullanıyorsun kablosuz mu

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
öncelikle herkese merhaba türktelekom yaklaşık olarak 5 yıl oturmuş olduğum daireye internet altyapısı yapmadı. Fakat yaklaşık iki ay önce binaya yeni taşınan abi altyapıyı getirtti.interneti bir aydır kullanıyorum ve gereken hızı alamıyorum normalde 24 mbps yazıyodu başvuruda ama benim aldığım hız ortalama 700 kbps sizce ne yapabilirim?
modemin arkasında reset tuşu var onu bir iğne ile deliğe basılı tutucan modemin ışıkları gidecek gelecek sonra tekrar hız testi yap tekrar olmazsa müşteri hizletlerinden modemi güncellemesini iste uzaktan.

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Reset at dene bakalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baran Sönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
modemin arkasında reset tuşu var onu bir iğne ile deliğe basılı tutucan modemin ışıkları gidecek gelecek sonra tekrar hız testi yap tekrar olmazsa müşteri hizletlerinden modemi güncellemesini iste uzaktan.
tmm denicem şimdi oyun yükleniyo yarısına kadar gelmiş biraz sonra biter
Mesaj otomatik birleştirildi:

birden çok kişi bağlanıyorsa ondan dolayı internet hızın düşmüş olabilir belki
hayır tek kişi olduğundada aynı normal hızı bu

Top Bottom