FatihYetkin
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Arkadaşlar öncelikle merhaba, iyi hafta sonları diliyorum herkese.
4-5 gün önce evime 30m yakındaki saha dolabında çalışmalar oldu. İnternetten altyapıyı sorguladığımda Hipernet yazıyor. Download hızım önceden 6 mbps iken şu an 13 mbps gösteriyor. Ancak ara ara hızı tekrar eski seviyeye düşüyor. Paketim 16 mbps. (TTNET)
1-) Hızda ki bu istikrarsızlık altyapı yeni güncellendi. Bu yüzden mi kaynaklanıyordur?
2-) Daha yüksek hız destekleyen bir kampanyaya geçersem yine aynı sıkıntıyı yaşar mıyım?
3-) Bina içerisindeki kutu eski sorunun kaynağı olabilir mi? Eğer sorunun kaynağı kutu ise bunun için nasıl bir yol izleyebilirim?
4-) Son zamanlarda modemin internet hızını büyük ölçüde etkilediğini duyuyorum. Bu doğru mudur? Doğruysa hangi modemi tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar internet araştırmalarımda net bilgiler göremedim. Ayrıca müşteri temsilcileri de sorduğum sorulara detaylı bilgi veremediler. Bu yüzden size sormak istedim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
4-5 gün önce evime 30m yakındaki saha dolabında çalışmalar oldu. İnternetten altyapıyı sorguladığımda Hipernet yazıyor. Download hızım önceden 6 mbps iken şu an 13 mbps gösteriyor. Ancak ara ara hızı tekrar eski seviyeye düşüyor. Paketim 16 mbps. (TTNET)
1-) Hızda ki bu istikrarsızlık altyapı yeni güncellendi. Bu yüzden mi kaynaklanıyordur?
2-) Daha yüksek hız destekleyen bir kampanyaya geçersem yine aynı sıkıntıyı yaşar mıyım?
3-) Bina içerisindeki kutu eski sorunun kaynağı olabilir mi? Eğer sorunun kaynağı kutu ise bunun için nasıl bir yol izleyebilirim?
4-) Son zamanlarda modemin internet hızını büyük ölçüde etkilediğini duyuyorum. Bu doğru mudur? Doğruysa hangi modemi tavsiye edersiniz?
Kullandığım modemin markası TP-LINK TD-W99701v3 Türk Telekomun kurulumda getirdiği modem.
5-) Son olarak saha dolabından bulunduğum binaya fiber hat çekmek istiyorum. Bunun için ne yapabilirim?Arkadaşlar internet araştırmalarımda net bilgiler göremedim. Ayrıca müşteri temsilcileri de sorduğum sorulara detaylı bilgi veremediler. Bu yüzden size sormak istedim. Şimdiden teşekkür ediyorum.