Neler Yeni

Yeni İnternet Önerisi

VorleN

80+ Silver
Arkadaşlar babam yaklaşık 7-8 ay önce 24 downlaod 4 uploadlık Türk Telekom tahaadütünü imzalamıştı hızlardan şikayetçi değilim (24 download 6-7 upload alıyorum) fakat 24 download internete de 115-120 TL ödemek koyuyor insana. Dün 2 yılllık tahaadütlerin cayma bedeli ödemeden iptal edilebiliyormuş anayasaya göre. Bende farklı bir internete geçmek istiyorum aşağıya altyapı durumumu bırakıyorum.
altyapı.png

Ekleme yapayım hemen tam arkamızdaki apartmana arkadaşım kablonet fibere başvuru yaptı başvurusu onaylanmış apartmanın içine fiber kutusu döşendi yaklaşık 100 download alıyor şuan acaba bende başvursam benimde onaylanır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@alpolojix / Leroxy

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Çelik
Onaylanır. Ben Kablonet öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Çelik
Hmm tamam o zaman başvurabilirim ama internetsiz kalmak istemiyorum canlı dersler vs. direk geçiş yapmak istiyorum mümkün müdür?
Ben ve arkadaşım farklı bölgelerde oturmamıza rağmen ikimize de başvurduğumuz gün bağladılar.

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar babam yaklaşık 7-8 ay önce 24 downlaod 4 uploadlık Türk Telekom tahaadütünü imzalamıştı hızlardan şikayetçi değilim (24 download 6-7 upload alıyorum) fakat 24 download internete de 115-120 TL ödemek koyuyor insana. Dün 2 yılllık tahaadütlerin cayma bedeli ödemeden iptal edilebiliyormuş anayasaya göre. Bende farklı bir internete geçmek istiyorum aşağıya altyapı durumumu bırakıyorum.
Alıntıyı görüntüle

Ekleme yapayım hemen tam arkamızdaki apartmana arkadaşım kablonet fibere başvuru yaptı başvurusu onaylanmış apartmanın içine fiber kutusu döşendi yaklaşık 100 download alıyor şuan acaba bende başvursam benimde onaylanır mı?

@alpolojix / Leroxy
Taahhütten nasıl cayma bedeli ödemeden çıkacaksın ?

VorleN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Taahhütten nasıl cayma bedeli ödemeden çıkacaksın ?
Hocam bende düne kadar bilmiyordum formdan birisi söyledi bende araştırdım şöyle bir madde buldum anayasada:
Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun 52. Madde 4. fıkra: Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
Alıntıyı görüntüle

@alpolojix / Leroxy
kankacım bende türktelekomluyum cayma bedelini sorduğumuzda 1000 lira dediler o anayasayı bana da söylermisin bizim de 2 yıllık sözleşme 1 senesi doldu

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam bende düne kadar bilmiyordum formdan birisi söyledi bende araştırdım şöyle bir madde buldum anayasada:
Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun 52. Madde 4. fıkra: Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir
Ben de internetimden memnun değilim de nereye başvurmam gerek bunun için.

VorleN

80+ Silver
kankacım bende türktelekomluyum cayma bedelini sorduğumuzda 1000 lira dediler o anayasayı bana da söylermisin bizim de 2 yıllık sözleşme 1 senesi doldu
Üstte yazdım anayasada böyle bir madde var

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
aga bizde değiştirmek istiyoruz 2020 de aralıkta aradım cayma bedeli ödemenşiz gerek demişlerde ve baya uçuktu

Top Bottom