Neler Yeni

Yeni internet önerisi

EnesUzun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Direksiyon seti
Öncelikle selamlar ilk defa konu açıyorum affola. Tekirdağ Kapaklı’da oturuyoruz şuan evimizde Vodafone kullanıyoruz ve hiç memnun değiliz bunun yerine önerebileceğiniz internetler nedir?

erman500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
efe
vodafone kablonetten ( memnun değildim bende hiç ) netspeede geçtim memnunum. eğer fiber altyapın yoksa netspeedi öneririm soruların varsa sorabilirsin

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Öncelikle selamlar ilk defa konu açıyorum affola. Tekirdağ Kapaklı’da oturuyoruz şuan evimizde Vodafone kullanıyoruz ve hiç memnun değiliz bunun yerine önerebileceğiniz internetler nedir?
Gıbırnet

EnesUzun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Direksiyon seti
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vodafone kablonetten ( memnun değildim bende hiç ) netspeede geçtim memnunum. eğer fiber altyapın yoksa netspeedi öneririm soruların varsa sorabilirsin
Şuanda Vodafone’nin fiberi mevcut 35lik pakette 24 anca alıyoruz ama upload konusunda 15 ve üstü alıyoruz,netspeed’de ücretler ortalama kaç peki

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
Sol fiber varsa milenicom yada superonline.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed nuh
Altyapını kontrol et uygunsa kesinlikle TurkNet öneririm. 139.99 tl ve altyapının desteklediği kadar internet veriyor. eğer altyapın uygun ise 1000 megabite kadar internet sağlıyor. bende şuan turknet kullanıyorum ve gayyet memnunum bunden önce turk telekom kullanıyordum ve aylık 350 tl vermeme rağmen 50/60 megabiti zor görüyordum şun ise 100/200 bandında. tavsiye ederim

EnesUzun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Direksiyon seti
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
altyapı sorguladığınızda fiber çıkıyor mu ?
1662575929949.png
1662575948017.png

İki firmadada sorgulayınca bu şekilde çıkıyor

erman500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
efe

EnesUzun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Direksiyon seti
bu hız ile turknet bağlatman pahalı olacaktır . netspeed 100mbps vdsl 134 TL ye olan paketi alıp, internetin bağlandıktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp hızını 83 mbps ye sabitlemen senin için daha iyi olacaktır. diğer firmalara da bakabilirsin :)
Netspeed'in ultimate fiber paketi nasıl peki aylık 134₺

erman500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
efe
Netspeed'in ultimate fiber paketi nasıl peki aylık 134₺
gayet iyi 100 mbps download ve 8 mbps upload var . upload genelde 8 mbps oluyor standart. eğer kod ile kayıt olursan 10 tl indirim alırsın 124 tl ye gelir. merak etme kod kullandırtmak gibi bi amacım yok ancak indirim indirimdir . hangi sağlayıcıda karar kıldıysan mutlaka bak kod ile kayıt olununca indirim sağlıyolarmı diye .kodu kullanacağın kişinin düzenli faturalarını ödüyor olması da onemli yoksa indirimin iptal olur

EnesUzun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Direksiyon seti
gayet iyi 100 mbps download ve 8 mbps upload var . upload genelde 8 mbps oluyor standart. eğer kod ile kayıt olursan 10 TL indirim alırsın 124 TL ye gelir. merak etme kod kullandırtmak gibi bi amacım yok ancak indirim indirimdir . hangi sağlayıcıda karar kıldıysan mutlaka bak kod ile kayıt olununca indirim sağlıyolarmı diye .kodu kullanacağın kişinin düzenli faturalarını ödüyor olması da onemli yoksa indirimin iptal olur
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim son bir sorum var,başvuru yaptık onaylandı diyelim fiberi başka odaya çektirsek sıkıntı yaratmadan yaparlar mı (Çoğu çalışan uğraşmak istemiyor onun için merak ediyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,912
Üyeler
164,581
Son üye
Sysee
Top Bottom