Yardım Yeni internet sağlayıcısı

Yusuf74

80+
Reaksiyon skoru
18
Şuanda türk Telekom kullanıyorum ve aldığım hız 6 felan alt yapısı çok kötü İstanbul Pendik'te yaşıyorum türk Telekomun tahattudu bitti hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz türknet düşünüyorum.

türknet'de tt altyapısı kullanıyor aradığınızda size adsl geçmenizi tavsiye edecektir 13 falan alırsın büyük ihtimalle , millenicom sitesinden altyapı testi yapıp atabilirseniz biraz daha yardımcı olurum .

türknet'de tt altyapısı kullanıyor aradığınızda size adsl geçmenizi tavsiye edecektir 13 falan alırsın büyük ihtimalle , millenicom sitesinden altyapı testi yapıp atabilirseniz biraz daha yardımcı olurum .
Screenshot_2021-04-26-17-31-25-094_com.android.chrome.jpg

6 mbp almanız garip 71mbps türktelekom altyapınız var türknete geçebilirsiniz denemekten zarar gelmez
birde hat değerlerinizi atarmısınız ?
Şuanda evimde bir internet sağlayıcısı yok iptal ettirdim türk Telekomu yani hız testi yapamıyorum.

Şuanda evimde bir internet sağlayıcısı yok iptal ettirdim türk Telekomu yani hız testi yapamıyorum.
hm anladım türknete geçin dediğim gibi 71mb tt altyapınız var türktelekom altyapısı kullanan internet sağlayıcısında iyi değerler alacaksınızdır .

Millenicom öneririm. Türk telekomdan millenicoma geçiş hikayem:

Eğer istersen 1 aylık ücretsiz kullanabiliriz arkadaş davet koduyla.
Netspeed ve millenicom bana göre iyidir fakat türknet için çok olumsuz yorumlar görüyorum o konuda bir şey diyemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,945
Üyeler
175,134
Son üye
bilal safa yılmaz
Geri