2. el miSelamlar q9505 aldım taktım fanını vs. PC çalışmıyor, nedeni ne olabilir? Boardu döktüm bir şeyi yanlış takmış olabilir miyim.? Elektrik gelmiyor?
12 senelik işlemciyi sıfır alamayacağına göre2. el mi
2. el sıkıntı be bro bence iade ettir sıfır alabilirsin ucuz işlemci olarak bütçe nedir?Evet get ile sahibinden aldım.
Dostum şaka mı yapıyorsun? İşlemci bozulması en zor parçadır ve bende GeT ile Q9300 aldım. Bu işlemcilerin sıfırı yok, 12 senelik bunlar. Taktım mis gibi de çalıştı. İşlemcide sorun varsa bilemem.2. el sıkıntı be bro bence iade ettir sıfır alabilirsin ucuz işlemci olarak bütçe nedir?
Power led?Dostum şaka mı yapıyorsun? İşlemci bozulması en zor parçadır ve bende GeT ile Q9300 aldım. Bu işlemcilerin sıfırı yok, 12 senelik bunlar. Taktım mis gibi de çalıştı. İşlemcide sorun varsa bilemem.
Power led kablolarını v.s düzgün taktın mı?
Anakartının üstünde ince çıkışlar olur. Yok böyle olmaz foto atayımArkadaşlar birde anakartımım 95w tdp desteklediğini nereden öğrenebilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Power led?
Dostum 2.el sıkıntı diye ÖYLE DEDİM adamlar kazıklıyorlar çünküDostum şaka mı yapıyorsun? İşlemci bozulması en zor parçadır ve bende GeT ile Q9300 aldım. Bu işlemcilerin sıfırı yok, 12 senelik bunlar. Taktım mis gibi de çalıştı. İşlemcide sorun varsa bilemem.
Power led kablolarını v.s düzgün taktın mı?
Sıfır mı? Şaka mı?2. el sıkıntı be bro bence iade ettir sıfır alabilirsin ucuz işlemci olarak bütçe nedir?
Bilmiyorum. Akşam eve geçince bakarım tekrar yardımcı olur musunuz akşam?Anakartının üstünde ince çıkışlar olur. Yok böyle olmaz foto atayım
Ön panel yani
Alıntıyı görüntüle
Sıfırda intel xeon varSıfır mı? Şaka mı?
Aynen GeT sistemi ile adam kazıklıyorlar biz de enayiyiz ya alıyoruz hemen. Ne yaptığımızı falan gayet iyi biliyoruz dostum, arkadaş da 150 tl'ye 9505 almış mis gibi. Hiç de kazıklanmamış. İşlemci bozuk olsa ya görüntü gelmezdi ya da biosda kitlenir kalırdı. Bence başka bir sorun var.Dostum 2.el sıkıntı diye ÖYLE DEDİM adamlar kazıklıyorlar çünkü
Forumdaysam etiketle bakarım.Sıfır mı? Şaka mı?
Bilmiyorum. Akşam eve geçince bakarım tekrar yardımcı olur musunuz akşam?
kazıklıyor çoğu öyle duydum geçen kazıklamıştıAynen GeT sistemi ile adam kazıklıyorlar biz de enayiyiz ya alıyoruz hemen. Ne yaptığımızı falan gayet iyi biliyoruz dostum, arkadaş da 150 TL'ye 9505 almış mis gibi. Hiç de kazıklanmamış. İşlemci bozuk olsa ya görüntü gelmezdi ya da biosda kitlenir kalırdı. Bence başka bir sorun var.
Forumdaysam etiketle bakarım.