hocam güncel olmasa bios ekranı gelir miydiAnakartın BIOS'unu güncelleyip boot sırasını HDD’ye göre ayarlayın.
Gelmezdihocam güncel olmasa bios ekranı gelir miydi
hocam peki sorun nedir anlamadım sürekli bios ekranına atıp duruyor yaniGelmezdi
Sistemin kurulu olduğu ssdyi veya hddyi seçili boot aygıtı olarak görebiliyor musun bios ayarlarında?hocam peki sorun nedir anlamadım sürekli bios ekranına atıp duruyor yani
bakayım hocam hemen cevap vereyimSistemin kurulu olduğu ssdyi veya hddyi seçili boot aygıtı olarak görebiliyor musun bios ayarlarında?
Sistemin kurulu olduğu ssdyi veya hddyi seçili boot aygıtı olarak görebiliyor musun bios ayarlarında?
Advanced geçip boot aygıtlarını veya aktif portları gösteren sayfanın görüntüsünü atar mısın? Eğer orada ssd boot aygıtı olarak görünmüyorsa sök temizle tak. Pci-e slotu kaynaklı hata olabilir.bakayım hocam hemen cevap vereyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam hdd kablolarını çıkarıp yenilerini taktım sorun çözüldü teşekkürler zahmet verdimAdvanced geçip boot aygıtlarını veya aktif portları gösteren sayfanın görüntüsünü atar mısın? Eğer orada ssd boot aygıtı olarak görünmüyorsa sök temizle tak. Pci-e slotu kaynaklı hata olabilir.