inventustan ryzen 5 5500 aldım suan yolda fakat merak ettigim bir sey var ürüne termal macun sürüp öyle mi göndermişlerdir yoksa benim ayriyetden sürmem mi gerekir(anakartda aldım montajlı gondericekler)
hayırHazır sistem mi aldınız?
hazır sistem almadımHazır sistem aldıysan sürülü geliyor sadece işlemci aldıysan sürmen gerekecek yanında termal macun göndermiyorlar yoksa alman gerek
Anakarta montajlayıp nasıl gönderiyorlar? Hangi siteden aldınız?hayır
inventusAnakarta montajlayıp nasıl gönderiyorlar? Hangi siteden aldınız?
İşlemci ve anakart aldığınız yerin linkini bana atabilir misiniz? İşlemci Tray miydi?ama bir kaç yerde okudum işlemcinin yanında gelen fanda galba sürülü olarak geliyormuş bu durumda da yine sürmeme gerek varmıdır
Aynen hocam kutu içeriğinden çıkan fanın altında sürülü geliyor ileride değiştireceğiniz zaman ise mx4 macun öneririm.ama bir kaç yerde okudum işlemcinin yanında gelen fanda galba sürülü olarak geliyormuş bu durumda da yine sürmeme gerek varmıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
inventus
atarım tabi de inventustan aldım ikisini ayrı ayrı anakartda ciddi bir indirim vardı fırsatı yakalamışken hazır ihtiyacımda vardı aldımİşlemci ve anakart aldığınız yerin linkini bana atabilir misiniz? İşlemci Tray miydi?
yani şuanlık ayriyetden alıp sürmeme gerek yok değil miİşlemci fanının üzerinde sürülü geliyor bende amazon almanyadan almıştım daha 3hafta oldu.
şuanlık yeni macun alıp sürmeme gerek yok yani peki ne kadar sürede bir macunu yenilemem lazımAynen hocam kutu içeriğinden çıkan fanın altında sürülü geliyor ileride değiştireceğiniz zaman ise mx4 macun öneririm.
Ben üzerinde gelen macunu kullanmadım o yüzden bişey diyemem.]
yani şuanlık ayriyetden alıp sürmeme gerek yok değil mi
Öncelikle hayırlı olsun. İşlemci montajı gayet basit ancak kendinize güvenememiş olabilirsiniz, normal. İşlemciyi monte edip bırakacaklardır muhtemelen. Soğutucuyu kendiniz takarsınız. Hali hazırda soğutucunun altına sürülmüş vaziyette termal macun var. Ek olarak almanıza gerek yok. Umarım sorunuza cevap olmuştur.atarım tabi de inventustan aldım ikisini ayrı ayrı anakartda ciddi bir indirim vardı fırsatı yakalamışken hazır ihtiyacımda vardı aldım
Anakart: https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12323
İşlemci: https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12757
oldu teşekkür ediyorum.Öncelikle hayırlı olsun. İşlemci montajı gayet basit ancak kendinize güvenememiş olabilirsiniz, normal. İşlemciyi monte edip bırakacaklardır muhtemelen. Soğutucuyu kendiniz takarsınız. Hali hazırda soğutucunun altına sürülmüş vaziyette termal macun var. Ek olarak almanıza gerek yok. Umarım sorunuza cevap olmuştur.