Aynen mousepad çok garipMousepad
AynenMousepad tasarımıyla bu marka tam bir troll.
Çünkü marka çöp, kalitesiz. Gamepower, Everest, Rampage gibi markalar alınmaz. Düşükbütçede Gamenote, Trust alırım, yüksek bütçede de Logitech, Corsair, Steelseries alırım. Keyfime bakarım. Bu markalara para verilmez.Tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden çöp? açıklarmısınız bizde öğrenelim
Markaya bakarak yorum yapmak ne kadar mantıklı bence ürün özellikleri ve fiyatına bakarak yorum yapmak daha mantıklı gamenote ve trust markalarında'da aynı veya benzer ürünler varÇünkü marka çöp, kalitesiz. Gamepower, Everest, Rampage gibi markalar alınmaz. Düşükbütçede Gamenote, Trust alırım, yüksek bütçede de Logitech, Corsair, Steelseries alırım. Keyfime bakarım. Bu markalara para verilmez.
Çoğunlukla Gamepower'in klavyeleri kronik problemli oluyor ok? Fanboyluğu kes, dandik kıçırık markalara para verecek kadar değersiz olmayın.Markaya bakarak yorum yapmak ne kadar mantıklı bence ürün özellikleri ve fiyatına bakarak yorum yapmak daha mantıklı gamenote ve trust markalarında'da aynı veya benzer ürünler var
Paran çoksa ver iyisini alalım neyi var GameBooster'ın? Gayışşş gibi klavye.James Donkey, frisby, everest, gamepower, gamebooster, powerboost, rampage, turbox, izoly ve aklıma gelmeyen diğerleri.
Uzak durun.
Yaptığım fanboyluk mu yanlışı düzeltiyorum eğer fanboyluk ise sende gamenote trust fanı oluyorsun sanırım bu markaların tüm ürünlerini kullandın ona göre dandik diyebiliyorsunÇoğunlukla Gamepower'in klavyeleri kronik problemli oluyor ok? Fanboyluğu kes, dandik kıçırık markalara para verecek kadar değersiz olmayın.
Hayır, fanboyu değilim. Benim yaptığım problem çıkarmayanı, kaliteli olanı kalitesize önermek. Sizin yaptığınız ürünlerinin yarısının kronik problemli olduğu markaların eşekliğini yapmak.Yaptığım fanboyluk mu yanlışı düzeltiyorum eğer fanboyluk ise sende gamenote trust fanı oluyorsun sanırım bu markaların tüm ürünlerini kullandın ona göre dandik diyebiliyorsun
Hocam rampage rm k23 mission hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı?Hayır, fanboyu değilim. Benim yaptığım problem çıkarmayanı, kaliteli olanı kalitesize önermek. Sizin yaptığınız ürünlerinin yarısının kronik problemli olduğu markaların eşekliğini yapmak.
Fanboyluğu kes diyorsun. Fakat senin yaptığın nedir ?Çoğunlukla Gamepower'in klavyeleri kronik problemli oluyor ok? Fanboyluğu kes, dandik kıçırık markalara para verecek kadar değersiz olmayın.
Ehhhhh iste oylee boyleeeJames Donkey markasının yeni klavyeleri ülkemizde satışa sunuldu bazıları daha önceden vardı ama stokları yoktu onlarda yenilendi
1 James Donkey 619RS
Daha önce bu klavyenin konusunu açmıştım forumda ve herkes çok beğenmişti çünkü uzun zaman sonra James Donkey markasından kaliteli bir klavye görmek kullanıcıları sevindirmişti şahsen bende sevindim detaylı bilgi için konumu okuyabilirsiniz. https://forum.donanimarsivi.com/kon...en-uest-seviyeye-yakin-mekanik-klavye.429498/
600tl'lik bir fiyatı var ve bence alınır bu fiyatı hak ediyor maalesef ülkemizde sadece kahverengi ve mavi switch versiyonları var
Satın alma linki=https://www.incehesap.com/q/james-donkey-619rs/
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
2 James Donkey 619S
Buda yeni klavyelerden biri bence buda çok güzel ve alınır ve klavyede huano switch kullanılmış huano switch ise gateron ve kailh arasında bir switch söylenenlere göre detaylı bilgi için konumu okuyabilirsiniz.
Satın alma linki=https://www.incehesap.com/q/james-donkey-619s/Rehber - Huano Switch Nasıldır? Kailh Gateron Rakibi!
Daha çok mouselerden tanıdığımız bir switch ama pek bilinmesede huano klavyeler içinde switch üretiyor ama huano switch klavye bulmak gerçekten zor bazı markaların kendilerine özel switchleri vardır örneğin akko markasının klavyelerinin switchlerinin markası akkodur ama bunlar huano switchdir...forum.donanimarsivi.com
Alıntıyı görüntüle
3 James Donkey 619S Tkl
Bu ise 619S'in tkl versiyonu özellikler tekrardan aynı daha önce bu versiyonda outemu vardı şimdi ise huano olduğu yazılmış ne kadar doğru bilmiyorum ama huano ise gerçekten çok iyi outemu isede fena değil çünkü fiyatı 240tl civarı ve bence alınır
Satın Alma Linki=https://www.incehesap.com/q/james-donkey-619s/
Alıntıyı görüntüle
Ve Ayrıca konu ile alakasız ama 2 adet yeni mousepad'de getirmişler
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleeh