Neler Yeni

Yeni kasa aldım SSD yerinde yatak yok

selverekk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Doğan
Arkadaşlar yeni Dark Diamond Pro Mesh isimli kasayı aldım. Ancak kasanın içerisinde HDD/SSD yazan yerde yatak yok. Kasanın içerisinde bu yatakların gelmesi lazım değil miydi? Ben tam olarak sata ssdmi veya harddiskimi nereye takacağım? Eksik parça mı var yoksa aparat mı satın almam lazım bilmek istiyorum.
WhatsApp Görsel 2024-09-10 saat 19.11.18_30ae54e8.jpg

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Arkadaşlar yeni Dark Diamond Pro Mesh isimli kasayı aldım. Ancak kasanın içerisinde HDD/SSD yazan yerde yatak yok. Kasanın içerisinde bu yatakların gelmesi lazım değil miydi? Ben tam olarak sata ssdmi veya harddiskimi nereye takacağım? Eksik parça mı var yoksa aparat mı satın almam lazım bilmek istiyorum.Alıntıyı görüntüle
tam olrak gordugun bolume takıcaksın

Palo DAYI 👑

80+ Gold

YazılımKafa

80+ Silver
Arkadaşlar yeni Dark Diamond Pro Mesh isimli kasayı aldım. Ancak kasanın içerisinde HDD/SSD yazan yerde yatak yok. Kasanın içerisinde bu yatakların gelmesi lazım değil miydi? Ben tam olarak sata ssdmi veya harddiskimi nereye takacağım? Eksik parça mı var yoksa aparat mı satın almam lazım bilmek istiyorum.Alıntıyı görüntüle
Burası sata yuvası hdd ya da sata ssd takınca buraya koyacaksın. Zaten kablo ile takılıyor. M2 vs diyorsan onu anakarta takıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Talha
benimki anakart kutusundan çıkmıştı parçaların kutularını bir kontrol et.

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Eymen Gürel
SSD ve HDD lerin kenarların cıvata yuvaları varr.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
sata ssd diye yazdım konuya
tamm buraya takıcaksın ıste yanlardan veya usten vıdalıcan vıda yerı yokmu ssd de kullanmadııgım ıcın dıyorum yoksada arada bır yatak gıbı yer var oraya yerlestır
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum sen ne yap bılıyormusun kasanın altındakı vıdaları cıkart o hdd ve ssd yuvasını tutan vıdalar var kasanın altında goruceksın zaten onları cıkar oyle monte et daha rahat ıslem yaparsın

selverekk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Doğan
tamm buraya takıcaksın ıste yanlardan veya usten vıdalıcan vıda yerı yokmu ssd de kullanmadııgım ıcın dıyorum yoksada arada bır yatak gıbı yer var oraya yerlestır
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum sen ne yap bılıyormusun kasanın altındakı vıdaları cıkart o hdd ve ssd yuvasını tutan vıdalar var kasanın altında goruceksın zaten onları cıkar oyle monte et daha rahat ıslem yaparsın
Harddiski bu kutunun içine taktım yanındaki vidalardan monte ederek sata ssdmi de sanırım üstüne bantlayacağım

Top Bottom