Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni kasa veya laptop

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muharrem
İyi günler bilgisayardan pek anlamam. 20 bin tl bütcem var. internet de biraz baktım felan ve 1 tane kasa 1 tane de laptop beğendim.
Bu kasa https://www.itopya.com/wtcn-ultrain...g-x-12gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgefo_h14749
Laptop https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v13-2/ kasada işlemci güzel diyorlar i3 bilmiyorum güzel mi pek bilgim var bilgisi olan arkadaşlar şunu alırsan daha güzel veya kasa olarak şunu alırsan daha güzel veya önerebileceğiniz bi oyun laptop veya kasa var mı ? iyi akşamlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasada ısı sorunu olur mu ekran kartı veya işlemcide

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Laptopun sunduğu imkanlar sizin için önemli değilse masaüstü toplayın elbette, ciddi performans farkı olur arada.
Şuanda piyasada stoğu bulunan sistemler hakkında bilgim yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muharrem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya laptop olması kasa olması benim için önemli değil önemli olan sorunsuz uzun süre kullanabileceğim bi bilgisayar olması ısı sorunu vs olmaması

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muharrem
ama şöyle bi durum var kasada monitör de dahil olduğu için kasa maks 16 17 bin lira verebilirim.

bana tam adını yazacan usta ben bilmem ki 5600 diyon felan kısaltma kullanmadan şu şu model desen anlarım.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muharrem
Şunu al geç direkt, canavar bir sistem 😀
gardaş iyi güzel diyorsun da ankarada bayileri yok ben bayiye gidip görmeden edemem yani ütopyayı seçmemin neden ankarada bayilerinin olması. ütopya da buna benzer bi sistem var mı ? bakabilir misin

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
ama şöyle bi durum var kasada monitör de dahil olduğu için kasa maks 16 17 bin lira verebilirim.

bana tam adını yazacan usta ben bilmem ki 5600 diyon felan kısaltma kullanmadan şu şu model desen anlarım.
İşlemcinin adı 5600 akakçeye filan böyle yazsan çıkar direkt.

Şunu al geç direkt, canavar bir sistem 😀
Güzel sistemmiş alınabilir, PSU'su nasıldır bilmem ama.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
gardaş iyi güzel diyorsun da ankarada bayileri yok ben bayiye gidip görmeden edemem yani ütopyayı seçmemin neden ankarada bayilerinin olması. ütopya da buna benzer bi sistem var mı ? bakabilir misin
Vardı ama şuan yok. İlerde indirimli başka bir sistem gelir belki bilmiyorum.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
ya laptop olması kasa olması benim için önemli değil önemli olan sorunsuz uzun süre kullanabileceğim bi bilgisayar olması ısı sorunu vs olmaması
Hocam ona bakarsanız bende masaüstü istiyordum. Bütçem vardı. Ben gezen biri olduğum için laptopa yöneldim. Öyle bir şey varsa laptop iyi olur.

Top Bottom