Neler Yeni

Yardım Yeni kasada eski monitor kullanma

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Seyran
Merhaba, siteye bugün kayıt oldum yanlış yere konu açtıydam affola.
Bugün itibariyle yeni bir hazır sistem aldım fakat bütçem yetmediği için monitör alamadım.Evimde eski bir monitör olduğu için monitör alma gereği duymadım 1 ay gibi süreçte eski monitörümü kullanıp yenisini de daha sonra alıcağım fakat bazı yerlere baktığımda yeni kasalarda eski monitörün çalışmadığı söylendi. Böyle bir şey mümkün mü, yeni bir monitör almam gerekli mi?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Merhaba, siteye bugün kayıt oldum yanlış yere konu açtıydam affola.
Bugün itibariyle yeni bir hazır sistem aldım fakat bütçem yetmediği için monitör alamadım.Evimde eski bir monitör olduğu için monitör alma gereği duymadım 1 ay gibi süreçte eski monitörümü kullanıp yenisini de daha sonra alıcağım fakat bazı yerlere baktığımda yeni kasalarda eski monitörün çalışmadığı söylendi. Böyle bir şey mümkün mü, yeni bir monitör almam gerekli mi?
Dönüştürücü ile kullanacaksanız, bazen dönüştürücüler sorun çıkarabiliyor.
Büyük ihtimalle okuduğun yerlerde bu sorun yüzünden demişlerdir.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Anladım, dönüştürücüleri nereden alabilirim? Mediamarkt ya da Vatanda satılıyor mu?
Satılıyor ama çok pahalılar.
İnternetten al veya bilgisayar ile ilgili parça satan yerlerde de var.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Son bir soru daha sorucağım bahsettiğiniz dönüştürücünün ismi nedir?Ben biraz baktımda HDMI-VGA olarak gördüm ismi bu mudur acaba?
Mesela senin monitörün VGA destekliyorsa ayrıca ekran kartın HDMI veya DP destekliyorsa şöyle yaz: VGA to HDMI dönüştürücü veya VGA to DP dönüştürücü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom