Neler Yeni

yeni kasaya eski monitör

oledsera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet
Kasa ve monitör aldım lakin kasa monitörden önce gelebilir, evimde rahat 13-14 yıllık Philips marka monitör bulunmakta bu monitörü kasaya bağlayıp kullanmaya çalışsam herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Freix

80+ Bronze
Kasa ve monitör aldım lakin kasa monitörden önce gelebilir, evimde rahat 13-14 yıllık Philips marka monitör bulunmakta bu monitörü kasaya bağlayıp kullanmaya çalışsam herhangi bir sorun yaşar mıyım?
çalşır, tek yaşayacağın sorun çözünürlük olur hali hazırda gelen bilgisayarın çözünürlüğü ile monitör uyuşmazsa ya da kendini otomatik ayarlamazsa görüntü gelmez.

edit : kendim eski monitörü 2. monitör olarak kullanıyorum dönüştürücü ile bağladım sıkıntı yok.

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
Bir sorun yaşamazsın. Bende aldığım zaman monitörü daha sonra almıştım arkadaşımın eski monitörünü kullanmıştım bir süre.
tek yaşayacağın sorun çözünürlük olur
Arkadaşın da dediği gibi çözünürlük kısmında sıkıntı yaşabilirsiniz.

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Çözünürlük sıkıntısı yüzünden monitör gelmezse pcyi televizyona bağlayıp kullandığın monitörün çözünürlüğüne göre değiştirip eski pcde kullanabilirsin

AzuRa96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
can can
Ne yaptın dostum denedin mi bende aynı sorunla ugrasacagım.

Top Bottom