YENİ KLAVYE ÖNERİSİ SS

kanka açıkcası farkları nedir çok bilmiyorum, o yüzden mekanik dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam tavsiye verebileceğin ürün var mıdır?
Manyetik switch dediğimiz olay kısaca basma hissiyatını ayarlayabildiğimiz switch yani 0.1m en düşük basma oranı olarak dokunduğunuz anda tepki veriyor buda sizi peek atarken ve fightlarda hızlı tepki vermeyi sağladığı için avantajlı duruma düşürüyor sizi. Artık Rapid Trigger, Snaptap gibi yeni teknolojiler var o yüzden mekanik almanızı önermem. Ben size öneri yapabilirim, % kaç boyutunda olmasını istersiniz klavyenin.

3-3.5k dan sonra çoğu aynı pazarlama stratejisi cart curt ile 3-5mslik farkları(250ms insanın ortalama tepki süresi) devrim gibi anlatıyorlar genelde fantezi ürünleri var bu tür bütçelerde 5k altında alüminyum daha üstünde karbon fiber klavyeler var

kasa kalitesi ve switchler farklı bütçeniz 10kya kadar çıkıyorsa jade pro olan klavyelerden birine yönelin en iyi manyetik switch şu an o
switchler önemli değil. yıllarca membran kullandım. aktif olarak dayz arma3 gibi hantal yavaş ilerleyen oyunlar oynuyorum. amacım artık ömürlük olabilecek bir cihaz almak istiyorum. hall effect teknolojisi bozulmuyormuş. aynı şekilde fare de düşünüyorum fakat inceleme fırsatı bulamadım.

elimde 23 yıllık vestel klavye var. hala onu kullanıyorum. bir şey aldığımda pek değiştiren biri değilim.

%75 önerebilir misiniz?. En ucuz manyetik
Kanka ben Wraith W75 kullanıyorum ve çok memnunum istersen bir göz atabilirsin teknik özellikler açısından aşırı tatmin edici bir klavye ve basma hissiyatı da benim çok hoşuma gidiyor

kanka açıkcası farkları nedir çok bilmiyorum, o yüzden mekanik dedim

hocam tavsiye verebileceğin ürün var mıdır?
Wraith W75 tavsiye ederim güncel olarak kullandığım klavyem 1 yıl oldu alalı taş gibi klavye. Basış hissiyatı da benim çok hoşuma gidiyor ayrıca teknik özellikler (Rapid Trigger-8k Polling Rate Desteği) açısından fark yaratan bir klavye.

Geri