Cemre40 dene calisir belki
Site ismi, sokak ismi aynı olsa bile ban atıyor. Oldu olucak tüm şehre ban atsın.Aynen öyle uğraşmaya gerek yok. Ben kapı no değişmeyi denedim sitedeki diğer numaraları yazdım yine olmadı
sipariş oluştura tıklanınca hata veriyorCEMRE40 çalışıyor
1 dakika önce sipariş verdim hocam biraz daha deneyin derim.sipariş oluştura tıklanınca hata veriyor
Bendede böyle hata var.Kupon uygulanamıyor. Kuponu kullanmış veya bilgilerinizi başka hesapta da kullanıyor olabilirsiniz. diyor Ya çıldırıcam
bunu çözümü nedir peki biliyormusunKupon kodu her hesap tarafından yalnızca 1 kez kullanılabilir. Hesabınızdaki bilgiler kişiye özeldir ve bu kayıtlı bilgilerin farklı Yemeksepeti hesaplarında da bulunması, sistemimiz tarafından kontrol altında tutuluyor. Kuponu kullandığınız bir hesaptaki kullanıcı bilgileri, farklı bir hesaptaki bilgilerle eşleşiyorsa sistem size bu uyarıyı gösterecektir
Müşteri Temsilcisi ile konuşuyorum şuan - Sorunun detaylarını kayıt altına alıyorum. Kısa sürede geri dönüş yapılması için konuyu Kullanıcı İlişkileri ekibimize iletiyorum - dedibunu çözümü nedir peki biliyormusun