Neler Yeni

❌İndirim Bitti! YENİ KOD GELDİ !! YEMEKSEPETI 40 TL ALT LİMİTSİZ

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Mert Çevik
Canlı yardım kadar boş ve gereksiz bir şey yok. Türkiye'nin en öncü ve alanında en başarılıyken nasıl git gide rezil duruma düşüyorlar anlamıyorum. Canlı desteğe bağlanmak mümkün değil zaten uzun uğraşlar sonucu bağlandım ve adamın bana sunduğu çözüm yeni adres yazın olur dedi. Yeni adres yazdım onda da olmadı :D Hiçbir kuponu kullanamıyorum başka hesapla örtüşüyor veya kullanıldı uyarısı alıyorum. O zaman siz benim bilgilerimi paylaşıyorsunuz ki başka hesapla örtüşüyor hesabımı silin diyorum mail adreslerine 17 Hazirandan beri cevap bile vermediler
nasıl çözüm yokmu yemek sepetinin ta ben allah beleasını versin

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,717
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Canlı yardım kadar boş ve gereksiz bir şey yok. Türkiye'nin en öncü ve alanında en başarılıyken nasıl git gide rezil duruma düşüyorlar anlamıyorum. Canlı desteğe bağlanmak mümkün değil zaten uzun uğraşlar sonucu bağlandım ve adamın bana sunduğu çözüm yeni adres yazın olur dedi. Yeni adres yazdım onda da olmadı :D Hiçbir kuponu kullanamıyorum başka hesapla örtüşüyor veya kullanıldı uyarısı alıyorum. O zaman siz benim bilgilerimi paylaşıyorsunuz ki başka hesapla örtüşüyor hesabımı silin diyorum mail adreslerine 17 Hazirandan beri cevap bile vermediler
Paylaşmıyorlar kuponla verilen siparişleri inceleyip karar veriyolardır zor değil :D

EmirCamon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Emir
Ban mı yedik şimdi bide ya :(

Kadir_1987

80+ Silver
ESRA40 ve ILAYDA40 ikisini de kullanabilirsiniz

EDİT: CEMRE40 deneyin
Screenshot_20220624-213235_Gallery.jpg

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,506
İsim
Mert Metshi
Hocam kodları nereden buluyorsunuz?

SendyGood

80+ Bronze
Kupon uygulanamıyor. Kuponu kullanmış veya bilgilerinizi başka hesapta da kullanıyor olabilirsiniz. diyor Ya çıldırıcam

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
Kupon uygulanamıyor. Kuponu kullanmış veya bilgilerinizi başka hesapta da kullanıyor olabilirsiniz. diyor Ya çıldırıcam
Bu sorunu olanlar boşuna uğraşmasın, temelli tüm apartman ban yediniz. Canlı destek de çözüm sunmuyor. Gördüğüm en saçma sistemi yapmışlar. Hadi aile içini geçtim de apartmandaki başka biri için ben niye ban yiyorum.

krammer

80+ Bronze
Paylaşmıyorlar kuponla verilen siparişleri inceleyip karar veriyolardır zor değil :D
Zaten işleri güçleri yok milyonlarca insan arasından benim siparişlerimi inceleyecekler kaldı ki bu adreste ailemle yaşıyorum ve sadece kendi hesabım var. Yenilenen uygulamadan beri bu sorunu yaşıyorum ben. Ailemin telefonuna indirip onlarda deniyorum kodu ödeme aşamasında aynı uyarıyı alıyorum direkt adres banı yemişim yani. Ve daha ilk gelen merhaba kodunu bile kullanmamıştım düşünün bu ay gelen değil ilk yenilendiğinde gelen

krammer

80+ Bronze
Bu sorunu olanlar boşuna uğraşmasın, temelli tüm apartman ban yediniz. Canlı destek de çözüm sunmuyor. Gördüğüm en saçma sistemi yapmışlar. Hadi aile içini geçtim de apartmandaki başka biri için ben niye ban yiyorum.
Aynen öyle uğraşmaya gerek yok. Ben kapı no değişmeyi denedim sitedeki diğer numaraları yazdım yine olmadı

Top Bottom