Muhammet Öztürk
80+ Bronze
Sistem yeni toplandı kırmızı CPU sarı da dram yanıyor ramdendir dedi arkadaş söktüm ayrı ayrı hem ramleri hem bölümleri denedim teker teker de olacak şekilde sonuç gene aynı
Işıkların belirli bi yanma ritmi olur anakart elkitabından bulabilirsin sorunu. Dümdüz yanıyorsa da yine el kitabında yazar.Sistem yeni toplandı kırmızı CPU sarı da dram yanıyor ramdendir dedi arkadaş söktüm ayrı ayrı hem ramleri hem bölümleri denedim teker teker de olacak şekilde sonuç gene aynı
bios pili ve ramlari çıkarıp power tuşuna 10 15 kere bas. 10 dk sonra bios pilini ve ramleri takıp deneSistem yeni toplandı kırmızı CPU sarı da dram yanıyor ramdendir dedi arkadaş söktüm ayrı ayrı hem ramleri hem bölümleri denedim teker teker de olacak şekilde sonuç gene aynı
Hocam 10dk ne ? 2dk yeter fişten çektikten sonra. Fişten çektikten sonra bios pilini çıkartıp 2-3dk kendi haline bırak pcyi. Sonra fişi tak pili tak tekrar dene. Bios ayarı yapmadıysan direkt böyle açıldıysa yine bir işe yaramaz bu işlem.bios pili ve ramlari çıkarıp power tuşuna 10 15 kere bas. 10 dk sonra bios pilini ve ramleri takıp dene
aynısı benım basıma gelmıstı garantıya alayım diye 5 10 dk sonra takmıstımHocam 10dk ne ? 2dk yeter fişten çektikten sonra. Fişten çektikten sonra bios pilini çıkartıp 2-3dk kendi haline bırak pcyi. Sonra fişi tak pili tak tekrar dene. Bios ayarı yapmadıysan direkt böyle açıldıysa yine bir işe yaramaz bu işlem.
Msi Pro a620m e ve ryzen 8700fbuzzer varsa bağlayın bib ses tonları sorunu daha çabuk çözülebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart ve işlemci neydi bu arada
YouTube da gördüğüm bir videoda da az güncel yada anakart tarafından doğrudan desteklenen bir işlemci modelini takıp biosu güncelliyorlar böyle bir desteği varmı diye bilgisayarcılara dolaşıp sormalı mıyım yoksa doğrudan teknik servise mi yollamalıyımbuzzer varsa bağlayın bib ses tonları sorunu daha çabuk çözülebilir
Anakart ve işlemci neydi bu arada
Tuşdan bahsediyorsan eğer yokGüncel bios yüklemek gerekebilir 620 serisi 7000 işlemcilerin biosun ile geliyor olmalı.
Bios flashback özelliği var mı anakart ta
Bulunduğum yerdeki tüm bilgisayarcılara aradım ulaştım elimde am5 işlemci yok dedi hepsideGüncel bios yüklemek gerekebilir 620 serisi 7000 işlemcilerin biosun ile geliyor olmalı.
Bios flashback özelliği var mı anakart ta
Hocam o zaman servise göndereceksiniz veya arkadaşınız da varsa ondan alacaksınız bu olay bios ile alakalıTuşdan bahsediyorsan eğer yok
Bulunduğum yerdeki tüm bilgisayarcılara aradım ulaştım elimde am5 işlemci yok dedi hepside