Neler Yeni

Yeni laptop aldım ne yapmalıyım

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
Sipariş ettiğim omen 15 nihayet elime ulaştı ekranı birazcık küçük geldi sadece laptop freedos Windows USB si hazırlıyorum şimdi Windows u kurduktan sonra ne yapmam lazım

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Program kaldırdan kullanmayacağınız programları kaldırın. Özellikle şahsen OneDrive ı siliyorum çünkü arkada süreklı çalışıyor. Verilerinizin sürekli olarak kopyalanmasını istemiyorsanız onu kaldırın. Driverlarınızı kurun ve en önemlisi Microsoft Edge i açıp Opera Gx veya istediğiniz bir tarayıcıyı kurup ayarlardan varsayılan tarayıcınızı indirdiğiniz tarayıcı yaptıktan sonra Microsoft Edge i yok edin. Görev yöneticisinden de Edge le alakalı her şeyi kapattıktan sonra silin tabii.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
Program kaldırdan kullanmayacağınız programları kaldırın. Özellikle şahsen OneDrive ı siliyorum çünkü arkada süreklı çalışıyor. Verilerinizin sürekli olarak kopyalanmasını istemiyorsanız onu kaldırın. Driverlarınızı kurun ve en önemlisi Microsoft Edge i açıp Opera Gx veya istediğiniz bir tarayıcıyı kurup ayarlardan varsayılan tarayıcınızı indirdiğiniz tarayıcı yaptıktan sonra Microsoft Edge i yok edin. Görev yöneticisinden de Edge le alakalı her şeyi kapattıktan sonra silin tabii.
one driveı silsek bir şey olur mu? sileceğim ona göre.

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
one driveı silsek bir şey olur mu? sileceğim ona göre.
Hiçççbir şey olmaz şu ana kadar yararını gördüğüm tek şey format attığımda masaüstü arka planımın otomatik olarak gelmesi oldu. Onun dışında verilerinizin format attığınızda gitmemesini istiyorsanız resim metin belgesi vb. google drive a atıp format attıktan sonra tekrar oradan indirip kullanabilirsiniz.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord