Neler Yeni

Yeni laptop aldım ram sıkıntı çıkarıyo lütfen yardım edin

YazılımKafa

80+ Silver

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
alperen taha demir
Sadece yenisini takıp dene belki onun ayarını kaydeder. Zaten kendi rami ayarlı
Hocam galiba çom sabırsız davranmışım ikisini taktım yaklaşık 2 dk falan bekletti sonra ekran geldi büyük ihtimalle ayarını yaptı normalde 10 saniyede geliyo direk ekran biosa girdim 2.rami gçrüp görmediğine nerden bakabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam galiba çom sabırsız davranmışım ikisini taktım yaklaşık 2 dk falan bekletti sonra ekran geldi büyük ihtimalle ayarını yaptı normalde 10 saniyede geliyo direk ekran biosa girdim 2.rami gçrüp görmediğine nerden bakabilirim
Görmüş onuda buldum 16 gb yazıyo çok saolun valla biraz sabırsız davranmışım kksksksksksk

YazılımKafa

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görmüş onuda buldum 16 gb yazıyo çok saolun valla biraz sabırsız davranmışım kksksksksksk
Tamamdır. Kurulumdan sonra cpu z yükleyip ram frekans ve cl değerlerine bakmayı unutma

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
alperen taha demir
Tamamdır. Kurulumdan sonra cpu z yükleyip ram frekans ve cl değerlerine bakmayı unutma
Tamamdır hocam çok saolun flashım çalışmıyo arkadaşlada buluşamadım kurulumu yapamadım 2 gündür bilgisayarla bakışıyoz

YazılımKafa

80+ Silver

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
alperen taha demir
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri