YazılımKafa
80+ Silver
Sadece yenisini takıp dene belki onun ayarını kaydeder. Zaten kendi rami ayarlıDirek görüntü gelmiyo ikisini takınca biosa nası giricem
Sadece yenisini takıp dene belki onun ayarını kaydeder. Zaten kendi rami ayarlıDirek görüntü gelmiyo ikisini takınca biosa nası giricem
Hocam galiba çom sabırsız davranmışım ikisini taktım yaklaşık 2 dk falan bekletti sonra ekran geldi büyük ihtimalle ayarını yaptı normalde 10 saniyede geliyo direk ekran biosa girdim 2.rami gçrüp görmediğine nerden bakabilirimSadece yenisini takıp dene belki onun ayarını kaydeder. Zaten kendi rami ayarlı
Görmüş onuda buldum 16 gb yazıyo çok saolun valla biraz sabırsız davranmışım kkskskskskskHocam galiba çom sabırsız davranmışım ikisini taktım yaklaşık 2 dk falan bekletti sonra ekran geldi büyük ihtimalle ayarını yaptı normalde 10 saniyede geliyo direk ekran biosa girdim 2.rami gçrüp görmediğine nerden bakabilirim
Tamamdır. Kurulumdan sonra cpu z yükleyip ram frekans ve cl değerlerine bakmayı unutmaHocam galiba çom sabırsız davranmışım ikisini taktım yaklaşık 2 dk falan bekletti sonra ekran geldi büyük ihtimalle ayarını yaptı normalde 10 saniyede geliyo direk ekran biosa girdim 2.rami gçrüp görmediğine nerden bakabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görmüş onuda buldum 16 gb yazıyo çok saolun valla biraz sabırsız davranmışım kksksksksksk
Tamamdır hocam çok saolun flashım çalışmıyo arkadaşlada buluşamadım kurulumu yapamadım 2 gündür bilgisayarla bakışıyozTamamdır. Kurulumdan sonra cpu z yükleyip ram frekans ve cl değerlerine bakmayı unutma
SabırlıymışsınTamamdır hocam çok saolun flashım çalışmıyo arkadaşlada buluşamadım kurulumu yapamadım 2 gündür bilgisayarla bakışıyoz