B BwnBensen 80+ Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 128 Dahası Reaksiyon skoru 20 İsim Kerem 9 Ekim 2024 #1 arkadaşlar merhaba ben yeni bir laptop aldım ve laptopa windows 11 kurmak istiyorum yardımcı olurmusunuz sadece laptopum var başka pc yok
arkadaşlar merhaba ben yeni bir laptop aldım ve laptopa windows 11 kurmak istiyorum yardımcı olurmusunuz sadece laptopum var başka pc yok
Golf 4 R32 80+ Silver Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 2,538 9 Ekim 2024 #2 Başka bir bilgisayar lazım ama Başka bir bilgisayar ile flash bellek hazırlayıp onunla windows kurabilirsin.
Başka bir bilgisayar lazım ama Başka bir bilgisayar ile flash bellek hazırlayıp onunla windows kurabilirsin.
B BwnBensen 80+ Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 128 Dahası Reaksiyon skoru 20 İsim Kerem 9 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Golf 4 R32 yazmış: Başka bir bilgisayar lazım ama Başka bir bilgisayar ile flash bellek hazırlayıp onunla windows kurabilirsin. Devamı için tıklayın... internet cafeden yapabilirmiyim peki
Golf 4 R32 yazmış: Başka bir bilgisayar lazım ama Başka bir bilgisayar ile flash bellek hazırlayıp onunla windows kurabilirsin. Devamı için tıklayın... internet cafeden yapabilirmiyim peki