Hocam siz Furmark testinde kaç fps alıyorsunuz?
experience'dan indirdik olmuyor mu?Sorun driverlarda bariz ortada ekran kartı driverları eksik nvidiadan indirin
Prize takılı olduğunda bazı sistemler oyun moduna geçiyor tüm performanslar kullanılıyor.experience'dan ekran kartını güncelledik
Mesaj otomatik birleştirildi:
windows update aracılığı ile de yüklendi bazı şeyler
max 100 görülüyor csde o da ölüm kamerasındaPrize takılı olduğunda bazı sistemler oyun moduna geçiyor tüm performanslar kullanılıyor.
Önermem ama şöyle deneyin fps arttar buyuk ihtimalle ddu ile driverları silin driverbooster indirin kurum ve oradan guncelle yazanların hepsini guncelleyinAlıntıyı görüntüle
ayarlar nasıl olmalı?
experience'dan indirdik olmuyor mu?
Bana sisteminizin tam özelliklerini işletim sistemini söyleyin sizlere etaplarıyla anlatacağım.max 100 görülüyor csde o da ölüm kamerasında
normal olduğunu sanmıyorum
Fullscreeni seç. antialising offda kalsın. Sağ taraftan preset 1080 olanı seç go de 1dk falan sürüyor zaten sonucu yine ss at bakayım bende.Alıntıyı görüntüle
ayarlar nasıl olmalı?
experience'dan indirdik olmuyor mu?
Hocam benimkide arkadaşın attığı linkteki laptopun bir üst versiyonu bilmem gereken şeyler olabilir ilk kez laptop kullanıyorum.Bana sisteminizin tam özelliklerini işletim sistemini söyleyin sizlere etaplarıyla anlatacağım.
furmark yapmadım csde ölüm kamerasında 140-160 görüyoruz oyun testinde de öyleydi normale döndü galibaFullscreeni seç. antialising offda kalsın. Sağ taraftan preset 1080 olanı seç go de 1dk falan sürüyor zaten sonucu yine ss at bakayım bende.
Hocam benimkide arkadaşın attığı linkteki laptopun bir üst versiyonu bilmem gereken şeyler olabilir ilk kez laptop kullanıyorum.
Nasıl düzelttinfurmark yapmadım csde ölüm kamerasında 140-160 görüyoruz oyun testinde de öyleydi normale döndü galiba