Berkyozclk
80+ Bronze
yeni laptop aldım ısındıgı icin böyle olmus olabilir mi fanları fulledim tekrar acıldıgında
Güvenli moda girip aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcıları içerisindeki tüm GPUların sürücüsünü silip tekrar kur.yeni laptop aldım ısındıgı icin böyle olmus olabilir mi fanları fulledim tekrar acıldıgında
Alıntıyı görüntüle
kanka pc hakkında pek bi bilgim yok detaylı anlatırsan sevinirimGüvenli moda girip aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcıları içerisindeki tüm GPUların sürücüsünü silip tekrar kur.
Marka neyeni laptop aldım ısındıgı icin böyle olmus olabilir mi fanları fulledim tekrar acıldıgında
Alıntıyı görüntüle
hp victus 4050 ve i7 olanıMarka ne
Niye öyle olduhp victus 4050 ve i7 olanı
hp victus 4050 ve i7 olanı
Almayı düsünüyordum vazgeçtimyeni laptop aldım ısındıgı icin böyle olmus olabilir mi fanları fulledim tekrar acıldıgında
Alıntıyı görüntüle
aga ısındıgı icin boyle olmustur bence hem aksam daha sıcak nemli oluyo hem de oyundaydım ve uzun zamandır oynuyodum ısındıgı icin oyle olmustur bence ve fanları acmayı unuttum normal bence bilmiyorum vazgecme hemen bence sorunlu bir sey değilNiye öyle oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almayı düsünüyordum vazgeçtim
Fanlar otomatik kendi acmıyor muaga ısındıgı icin boyle olmustur bence hem aksam daha sıcak nemli oluyo hem de oyundaydım ve uzun zamandır oynuyodum ısındıgı icin oyle olmustur bence ve fanları acmayı unuttum normal bence bilmiyorum vazgecme hemen bence sorunlu bir sey değil
acıyo da bi yere kadar otomatik ayardan kendin fulluyon yani benimki victus 15 , 16 da ne var bilmiyom kasasının ici yerleri degisik ddr5 var falan falan bakman lazım senin butce ne monster abra da bakabilirsinFanlar otomatik kendi acmıyor mu
27k monster asla almam kanka o zaten sorunlu bi markaacıyo da bi yere kadar otomatik ayardan kendin fulluyon yani benimki victus 15 , 16 da ne var bilmiyom kasasının ici yerleri degisik ddr5 var falan falan bakman lazım senin butce ne monster abra da bakabilirsin
laptop ztn yeni formatı nie atıyom bir de omen de hangi ayarı yapcam söyler misin plsLaptobun altina 2 kitap kenari koyarak hava çıkışını sağlayabilirsin oyuna girince performans moduna koyma omenhubta normal çalışsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca temiz bir format at
Ekran kartı sürücü hatası vermiş. Bu dediğimi yap bakalım:yeni laptop aldım ısındıgı icin böyle olmus olabilir mi fanları fulledim tekrar acıldıgında
Alıntıyı görüntüle