Neler Yeni

Yeni laptop ve wifi kopma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan SANAT
Öncelikle herkese merhabalar ve iyi forumlar.
Yeni bir laptop satın aldım ve bugün elime ulaştı. Kurulum yaptım ve tüm driverlarını güncel olarak kurdum.
Sorunum şu evdeki modeme bağlandığım zaman wifi kopma sorunu yaşıyorum. Wifi'den çıkıyor ve bu bazen 5 dakika bazen 10 dakika aralarla gerçekleşiyor. Acaba sorun wifi adaptöründe mi diye mobilden wifi noktası oluşturup ona bağlandım. Hiçbir problem yok normal bir şekilde kopmadan kullanıyorum. Ama evdeki modeme bağlandığım zaman problem yaşıyorum. Ve bu problem yalnızca bu laptopta var. Telefonda bir sıkıntı yok. Modem ayarlarıyla ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Nasıl çözebilirim bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
Öncelikle herkese merhabalar ve iyi forumlar.
Yeni bir laptop satın aldım ve bugün elime ulaştı. Kurulum yaptım ve tüm driverlarını güncel olarak kurdum.
Sorunum şu evdeki modeme bağlandığım zaman wifi kopma sorunu yaşıyorum. Wifi'den çıkıyor ve bu bazen 5 dakika bazen 10 dakika aralarla gerçekleşiyor. Acaba sorun wifi adaptöründe mi diye mobilden wifi noktası oluşturup ona bağlandım. Hiçbir problem yok normal bir şekilde kopmadan kullanıyorum. Ama evdeki modeme bağlandığım zaman problem yaşıyorum. Ve bu problem yalnızca bu laptopta var. Telefonda bir sıkıntı yok. Modem ayarlarıyla ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Nasıl çözebilirim bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
laptop modeli nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan SANAT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monster tulpar t7 v20.2

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan SANAT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modemi fabrika ayarlarına sıfırlayıp tekrar test ettim ancak sonuç aynı

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ufuk emre doğan
aynı sorunu bende yaşıyorum şuan cevap yok

sezerinho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Göktuğ Sezer
Konu hortlatmak gibi olmasın ama aynı sekilde konu acmak istemedim aynı sorunu yaşıyorum ben de çözümü nedir acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,345
Üyeler
160,683
Son üye
Aliyev0
Top Bottom