Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni Laptop'da Başlar Başlamaz Hata Aldım Yardım !!

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Selamün aleyküm, hayırlı günler. Laptop sıfır alınma ve bu hatalar ile karşılaştım. Çeviri yaptığımda birinde ağ bağlantısına bağlanılamadı diğerinde ise IP ile ilgili birşeyler diyor, kurulum yapılamadı gibisinden. Yardımcı olursanız sevinirim. ( Laptop benim değil bir arkadaşımın, çok fazla detaya hakim değilim sadece resim geldi. ?
IMG-20241123-WA0003.jpg
IMG-20241123-WA0004.jpg

Akadir41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Selamün aleyküm, hayırlı günler. Laptop sıfır alınma ve bu hatalar ile karşılaştım. Çeviri yaptığımda birinde ağ bağlantısına bağlanılamadı diğerinde ise IP ile ilgili birşeyler diyor, kurulum yapılamadı gibisinden. Yardımcı olursanız sevinirim. ( Laptop benim değil bir arkadaşımın, çok fazla detaya hakim değilim sadece resim geldi. ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam biosa girip network kart ayarını bulup değiştirmeyi bi deneyebilir misiniz geçen hafta arkadaşıma kurdum bu lenovolardan direkt kapalı olarak gelmişti görmüyordu wifi kartı. belki işe yarar.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam biosa girip network kart ayarını bulup değiştirmeyi bi deneyebilir misiniz geçen hafta arkadaşıma kurdum bu lenovolardan direkt kapalı olarak gelmişti görmüyordu wifi kartı. belki işe yarar.
Deneyelim hocam, teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,120
Üyeler
160,948
Son üye
Borann1905
Top Bottom