Neler Yeni

Yeni Logitech g203 aldım fakat makro çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metehan
Makro özeliği kullanmak için aldım programda makroyu yükleyip kaydedip çalışıyorum programda çalıştığına dahil bi uyarıda çıkıyor fakat oyun içinde etki etmiyor nedeni nedir nasıl çözülür bilen varmi ?

Son düzenleme:

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
900TLye glorius model I var ben kullanıyorum memnunum makrosu VS. Var ama kullanmadım hiç. İncelememi yazacağım şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 aydan uzun süredir kullandığım Glorius Model I hakkında yorumum:
Ben glorious model I kullanıyorum 6 ay oldu çok memnunum hafif bir mouse çok klas hissettiriyor kutusu olsun malzeme kalitesi olsun hepsi çok güzel. Rgbsi utanmasa odayı aydınlatacak maks parlaklıkta. Kayma oranıda güzel, ergonomisi baya iyi, petekli yapı hafif olması için ama elimin terlemesini de engelliyor. 4-5 saatlik kullanımda bile terlemiyor elim. Bazıları soldaki tuştan rahatsız oluyor ama ben kolay alıştım zaten fonksiyonsuz ayarlarsan hiçbir şey olmuyor. 4 tane manyetik yedek tuş var çok kolay değiştiriliyor. Elin orta boyutlarda veya büyükse alınır her türlü güzel

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
900TLye glorius model I var ben kullanıyorum memnunum makrosu VS. Var ama kullanmadım hiç. İncelememi yazacağım şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 aydan uzun süredir kullandığım Glorius Model I hakkında yorumum:
Ben glorious model I kullanıyorum 6 ay oldu çok memnunum hafif bir mouse çok klas hissettiriyor kutusu olsun malzeme kalitesi olsun hepsi çok güzel. Rgbsi utanmasa odayı aydınlatacak maks parlaklıkta. Kayma oranıda güzel, ergonomisi baya iyi, petekli yapı hafif olması için ama elimin terlemesini de engelliyor. 4-5 saatlik kullanımda bile terlemiyor elim. Bazıları soldaki tuştan rahatsız oluyor ama ben kolay alıştım zaten fonksiyonsuz ayarlarsan hiçbir şey olmuyor. 4 tane manyetik yedek tuş var çok kolay değiştiriliyor. Elin orta boyutlarda veya büyükse alınır her türlü güzel
Yeni konu açmak yerine neden konuyu düzenledin şuan benim mesajım konuyla alakasız gibi duruyor uyarı alabilirim 😒

Top Bottom