Yardım Yeni M2 SSD taktım ancak bilgisayar açılmıyor

Odias

80+
Reaksiyon skoru
92
Anakart: Msi b450 m a pro max
M2 SSD: Crucial P3 Pci Express 3.0
Sistemde halihazırda içinde windows kurulu olan bir sata ssd ve bir adet hdd var. Yeni aldığım M2 ssd yi sisteme taktım sistem açılmadı çıkardım ancak yine de açılmıyor. Bilgisayarı açma tuşuna basıyorum sonra video sinyali yok yazıyor sonra uyku moduna geçiliyor yazıyor 10 saniye sonra windows açılma sesi geliyor, bilgisayarı kapatınca da tekrar video sinyali yok yazıp uyku moduna geçiliyor yazıyor. Sataların yerlerini değiştim hiçbir işe yaramadı.

Sistemde halihazırda içinde windows kurulu olan bir sata ssd ve bir adet hdd var. Yeni aldığım M2 ssd yi sisteme taktım sistem açılmadı çıkardım ancak yine de açılmıyor. Bilgisayarı açma tuşuna basıyorum sonra video sinyali yok yazıyor sonra uyku moduna geçiliyor yazıyor 10 saniye sonra windows açılma sesi geliyor, bilgisayarı kapatınca da tekrar video sinyali yok yazıp uyku moduna geçiliyor yazıyor. Sataların yerlerini değiştim hiçbir işe yaramadı.
biosu acip ssd ve hdd leri kontrol ettinmi

bios menüsünü açabiliyorsan boot kısmından boot sırasını kontrol et

girmeye çalıştığımda siyah erkan geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bios menüsünü açabiliyorsan boot kısmından boot sırasını kontrol et
sadece tek ssd de windows kurulu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biosu acip ssd ve hdd leri kontrol ettinmi
bu sefer video sinyali yok yazısı gelmedi ama

Geri