Neler Yeni

Yeni makina psu ses gelmesi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Donanımci
Arkadaşlar yeni PC topladım 2 gündür kullanıyorum daha
Sabahtan akşama kadar açık olarak aktif kullanıyordum derken
Psu dan çok kısık bı ses düzeyinde sanki psu fanı biyere değiyor gibi ses geldi tıkır tıkır seri şekilde sorun mu var acaba ?
Malum yeni makina titizim bu konuda sonuçta bı sorun yaşadığım an Garanti ye göndermem gerek hemen
Kasa Corsair carbide spec delta psu vs550 80+ üzerinde gelen ...

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
sistem nedir

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
Gigabyte b450ms2h anakart, R5 1600 af , 8 GB Corsair veng. 3000mhz RAM, MSI rx570 4 GB ekran kartı
sürekli kullandığınız için psu da enerji birikmesi gibi bişey oluyor tam adını hatırlamıyorum pc yi kapatıp arkadan güç tuşundan da kapa kasanın güç tuşuna biraz basılı tut ve pc biraz dinlensin :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Donanımci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sürekli kullandığınız için psu da enerji birikmesi gibi bişey oluyor tam adını hatırlamıyorum pc yi kapatıp arkadan güç tuşundan da kapa kasanın güç tuşuna biraz basılı tut ve pc biraz dinlensin :D
Enerji birikmesi diyosun valla korkuyorum ya sansimda yoktur benim ondan 😀 inşallah dediğin gibidir oynadığım oyun bile ekran kart fanlarını açmıyor powerdan komple kapatayım yeni sistem sessiz olmalı kafasındayiz ya 😀 sağol dostum yorumun için

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
Enerji birikmesi diyosun valla korkuyorum ya sansimda yoktur benim ondan 😀 inşallah dediğin gibidir oynadığım oyun bile ekran kart fanlarını açmıyor powerdan komple kapatayım yeni sistem sessiz olmalı kafasındayiz ya 😀 sağol dostum yorumun için
kesin o dur demiyorum ama denemekten zarar gelmez sonuçta çok uzun bir süre enerji geçişi oldu ama kaliteli marka psu var çok fazla kafana takmana gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Donanımci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada ekran kartı açmıyor derken oyun FPS oyunu değil zorlayamaz ondan 👍😀

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
anladım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri