Neler Yeni

Yeni Metro oyunu gelecekmi ?

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
2024 çıkışı planlandığı, oynanabilir halde olduğundan bahseden makaleler vardı.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Yeni Metro oyunu gelecekmi ?
Geleceğini hiç sanmıyorum çünkü büyük oranda kitaba uyarak gidiyordu ve ona göre de bitti. Eğer devamı gelirse ya çok kötü bir oyun ya da çok iyi bir oyun olacaktır. Genelde böyle olur çıkmaması gerekirken çıkarsa oyunlar kötü çıkar. Alternatif olarak Half Life oynayabilirsin. Mod kurmadan da yakın zamanda bitirdim mod kurarsam grafik için vs çok güzel modlar var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Geleceğini hiç sanmıyorum çünkü büyük oranda kitaba uyarak gidiyordu ve ona göre de bitti. Eğer devamı gelirse ya çok kötü bir oyun ya da çok iyi bir oyun olacaktır. Genelde böyle olur çıkmaması gerekirken çıkarsa oyunlar kötü çıkar. Alternatif olarak Half Life oynayabilirsin. Mod kurmadan da yakın zamanda bitirdim mod kurarsam grafik için vs çok güzel modlar var.
Metro Exodus zaten kitaplardan bağımsız ama son derece başarılı bir yapımdı. Sırf para için değil de aslına sadık yeni bir yapıma hayır demem şahsen.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Metro Exodus zaten kitaplardan bağımsız ama son derece başarılı bir yapımdı. Sırf para için değil de aslına sadık yeni bir yapıma hayır demem şahsen.
35 saatte birkaç küçük şeyi kaçırarak bitirdim. Hiç tekrar ettiğini hatırlamıyorum. Sam DLC'sini de oynamak istiyorum en yakın zamanda. Metro serisi DLC'lerde farklı şeyler deniyor ve cidden çok iyi yapıyor. Two Colonels'taki sinematikler falan muhteşemdi. Last Light bitince çıkan DLC'ler de aynı şekilde hikayede acaba ne oldu sorularına cevap veriyordu.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Yeni Witcher gelir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR