Geleceğini hiç sanmıyorum çünkü büyük oranda kitaba uyarak gidiyordu ve ona göre de bitti. Eğer devamı gelirse ya çok kötü bir oyun ya da çok iyi bir oyun olacaktır. Genelde böyle olur çıkmaması gerekirken çıkarsa oyunlar kötü çıkar. Alternatif olarak Half Life oynayabilirsin. Mod kurmadan da yakın zamanda bitirdim mod kurarsam grafik için vs çok güzel modlar var.Yeni Metro oyunu gelecekmi ?
Metro Exodus zaten kitaplardan bağımsız ama son derece başarılı bir yapımdı. Sırf para için değil de aslına sadık yeni bir yapıma hayır demem şahsen.Geleceğini hiç sanmıyorum çünkü büyük oranda kitaba uyarak gidiyordu ve ona göre de bitti. Eğer devamı gelirse ya çok kötü bir oyun ya da çok iyi bir oyun olacaktır. Genelde böyle olur çıkmaması gerekirken çıkarsa oyunlar kötü çıkar. Alternatif olarak Half Life oynayabilirsin. Mod kurmadan da yakın zamanda bitirdim mod kurarsam grafik için vs çok güzel modlar var.
35 saatte birkaç küçük şeyi kaçırarak bitirdim. Hiç tekrar ettiğini hatırlamıyorum. Sam DLC'sini de oynamak istiyorum en yakın zamanda. Metro serisi DLC'lerde farklı şeyler deniyor ve cidden çok iyi yapıyor. Two Colonels'taki sinematikler falan muhteşemdi. Last Light bitince çıkan DLC'ler de aynı şekilde hikayede acaba ne oldu sorularına cevap veriyordu.Metro Exodus zaten kitaplardan bağımsız ama son derece başarılı bir yapımdı. Sırf para için değil de aslına sadık yeni bir yapıma hayır demem şahsen.