Handle
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 271
- İsim
- Atakan AKTAŞ
Bende Zyxel vmg3625-T50B modelli modem vardı o arızalandı servise yolladım bana vmg8623-t50b modelini yolladılar hemen hemen aynı modem bunda voıp de varmış galiba her neyse ben bunu kurdum ilk kurduğumda olması gerektiği gibi 100mps internet paketim var altyapı kablolar 83 destekliyor 83 ü sonuna kadar veriyordu bi kaç saat sonra yada ertesi gün bu hız düştü hatlar karıştı 2 defa resetledim aynı. sorun şu bazen 2.4 ile 5g karışıyor 2.4 5 in hızını veriyor bazen 5 yavaşlıyor 2.4 daha hızlı oluyor ama şuan 2 gündür ikisinde 50mps veriyor bazen 5g 50 veriyor 2.4g 30 , 35 veriyor normalde olması gereken ki öbür modemim öyleydi 2.4 40mps veriyordu 5g ise 83 sabit veriyordu bu ise 5 g de Max 52 veriyor şuan ve ben bu yazıyı yazarken gene değişti şuan 2.4 g Max 52 veriyor 5g 30 veriyor böyle değişik işler bide benim leptop Lenovo ben bunla internete bağlanınca bazen wifi'a girdiğimde internet arasında Lenovo desktop34msk diye bişey çıkıyor sanki PC i router olarak gösteriyor gibi diğerinde hiç böyle sorunlar yaşamamıştım
sabit max 52 veriyor sanki limit varmış gibi ama ilk gün tam hızını variyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
sabit max 52 veriyor sanki limit varmış gibi ama ilk gün tam hızını variyordu