DogancanYr
80+ Bronze
Snr margin ayarını bul ve 4 yap.
Nasıl yapsın?Snr margin ayarını bul ve 4 yap.
Modemin firmware sürümü nedir?tabii hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam hangi sekmede olur genelde
Sistem bilgisi kısmını at hocam.nerden yapıcam bide snr margini 4 yapınca ne olacak?
Modemi nereden aldın?
V5.50(ABPM.3)b2_F0
DSL- Rx:88349
- Tx:20477 (Kbps)
88 geliyor gösteriyor modeme galiba
Daha hızlı İnternetin olacak sanırsam ayar yok.nerden yapıcam bide snr margini 4 yapınca ne olacak?
V5.50(ABPM.3)b2_F0
DSL- Rx:88349
- Tx:20477 (Kbps)
88 geliyor gösteriyor modeme galiba
En güncel yazılım bu mutlaka yapılması lazım bende performans artışı oldu ama hızım sıkıntıBuradan modemin firmware dosyasını indirip modemin yazılımını güncelle.VMG8623-T50B Türknet ( V550ABPM7.3F0 )
V550ABPM7.3F0 Firmware yazılımı, Türknet Kampanyalarında satılan ürünler için geçerli yazılımdır. Farklı model ürünlere yükleme yapmaya çalışmayınız. Yazılım güncelleme işlemini yapabilmek için aşa...spdestek.zyxel.com.tr
Hocam lan kablosuyla bağlayın PC yi diyor ama benim leptopda ethernet girişi yokBuradan modemin firmware dosyasını indirip modemin yazılımını güncelle.VMG8623-T50B Türknet ( V550ABPM7.3F0 )
V550ABPM7.3F0 Firmware yazılımı, Türknet Kampanyalarında satılan ürünler için geçerli yazılımdır. Farklı model ürünlere yükleme yapmaya çalışmayınız. Yazılım güncelleme işlemini yapabilmek için aşa...spdestek.zyxel.com.tr
Yani ben Zyxel markalı modemimi güncellediğimde wifi ile güncellemiştim bir sorun olmamıştı.Hocam lan kablosuyla bağlayın PC yi diyor ama benim leptopda ethernet girişi yok