B beyto1907 80+ Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 8 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Beytullah Gündüz 15 Kasım 2022 #1 Monitörü aldım hic Bir sıkıntı yoktu ikinci gün açtığımda ise yan tarafında siyah uzun çizgiler çıktı sizce ne yapıyım?(daha dün elime ulaştı monitör)
Monitörü aldım hic Bir sıkıntı yoktu ikinci gün açtığımda ise yan tarafında siyah uzun çizgiler çıktı sizce ne yapıyım?(daha dün elime ulaştı monitör)
mumutkantar 80+ Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 445 Dahası Reaksiyon skoru 132 İsim muk 15 Kasım 2022 #2 hocam görünürde bir problem yok
Lunchx 80+ Silver Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 2,310 Dahası Reaksiyon skoru 834 Konum İsveç/Linköping İsim Hasan Ciftci 15 Kasım 2022 #3 Hocam daha windowsu kurmamissiniz diye duruyor bir kurun windowstan ayarlarinizi yapin sonra tekrar bakin. Mesaj otomatik birleştirildi: 15 Kasım 2022 Ve ustte arkadasin da belirttigi gibi monitörunuz öyle olabilir bir sorun olmayabilir.
Hocam daha windowsu kurmamissiniz diye duruyor bir kurun windowstan ayarlarinizi yapin sonra tekrar bakin. Mesaj otomatik birleştirildi: 15 Kasım 2022 Ve ustte arkadasin da belirttigi gibi monitörunuz öyle olabilir bir sorun olmayabilir.
B beyto1907 80+ Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 8 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Beytullah Gündüz 15 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Lunchx yazmış: Hocam daha windowsu kurmamissiniz diye duruyor bir kurun windowstan ayarlarinizi yapin sonra tekrar bakin. Mesaj otomatik birleştirildi: 15 Kasım 2022 Ve ustte arkadasin da belirttigi gibi monitörunuz öyle olabilir bir sorun olmayabilir. Devamı için tıklayın... Yok kuruluydu dün bir sıkıntı yoktu sabah açtım böyle oldu bende format atayim dedim o yüzden yani. Mesaj otomatik birleştirildi: 15 Kasım 2022 mumutkantar yazmış: h Devamı için tıklayın... Mesaj otomatik birleştirildi: 15 Kasım 2022 Yani bilmiyorum dün böyle bir şey yoktu sabah açtım böyle oldu
Lunchx yazmış: Hocam daha windowsu kurmamissiniz diye duruyor bir kurun windowstan ayarlarinizi yapin sonra tekrar bakin. Mesaj otomatik birleştirildi: 15 Kasım 2022 Ve ustte arkadasin da belirttigi gibi monitörunuz öyle olabilir bir sorun olmayabilir. Devamı için tıklayın... Yok kuruluydu dün bir sıkıntı yoktu sabah açtım böyle oldu bende format atayim dedim o yüzden yani. Mesaj otomatik birleştirildi: 15 Kasım 2022 mumutkantar yazmış: h Devamı için tıklayın... Mesaj otomatik birleştirildi: 15 Kasım 2022 Yani bilmiyorum dün böyle bir şey yoktu sabah açtım böyle oldu