Neler Yeni

TWISTED MINDS 27 TM27DQI QHD 240Hz RGB NANO IPS MONİTÖR(kullananlar kulübü)

bioghost1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sinan Ateş
Hocam sana zahmet olmazsa ufo testi fotoğrafını atma şansın var mı acaba?

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Aydın İgal Gezer
@HamzaÖzel hocam son durum nedir uzun kullanim olmustur memnun musunuz ayni markanin 4k modelini alicam 14.500e fiyat cok uygun geldi bir de lg panelle esit demissiniz renk kalitesi okey demissiniz hdr da sorunsuz demissiniz.

Kumar oynayip almayi dusunuyorum olu piksel veya ghosting insallah olmaz ips glow fazla olmadikca sorun yok siz ne diyoesunuz alayim mi

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
@HamzaÖzel hocam son durum nedir uzun kullanim olmustur memnun musunuz ayni markanin 4k modelini alicam 14.500e fiyat cok uygun geldi bir de lg panelle esit demissiniz renk kalitesi okey demissiniz hdr da sorunsuz demissiniz.

Kumar oynayip almayi dusunuyorum olu piksel veya ghosting insallah olmaz ips glow fazla olmadikca sorun yok siz ne diyoesunuz alayim mi
sayande tüm twisted marka konuları hortladı sağolasın aç bir konu orda yap yorumları :)

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Aydın İgal Gezer
sayande tüm twisted marka konuları hortladı sağolasın aç bir konu orda yap yorumları :)

Olmaz :)

Edit: Konu acip yorumlarini yap demissin de benim zaten kullanan insanlarin yorumuna ihtiyacim var kaldi ki ona ragmen konu acsam da hem cok sacma olur hem de konusu acilmis bir post acmis oluyorum.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Hamza özel

Monitörümü 1 ay önce satmıstım.Satma sebebim komple sistemimi değiştirmem.

GÜZEL YANLARI
1.Renkler gayet güzel.
2.Yazılan herz değerleri alıyorsunuz,gecikme değerleri de güzel.
3.Parlaklık değerleri aynen yazdığı gibi yazılan parlaklığı veriyor.

EKSİ YANLARI
1..Bu markanın monitör ayaklarını beğenmedim sağlam hissiyatı vemiyor
2..Hdr yok gözüyle bakın pek bir frak göremedim açınca ben.
3.Monitörün kendi ayarlarında gelen oyunlara göre ekran ayarları yetersiz ben beğenmedim.Kendi ayarlarımı yapınca çok daha güzel panelin hakkını oluyorsun.
4.Güç ışığı gereksiz güçlü rahatsız ediyor.Siyah bantlardan koymuştum.

Sonuç olarak paneli çok güzel.Diger bileşenler normal standart.

alınır mı??
-Fiyatı 10.000 TL aldında oldugu sürece alınır.

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Aydın İgal Gezer
Monitörümü 1 ay önce satmıstım.Satma sebebim komple sistemimi değiştirmem.

GÜZEL YANLARI
1.Renkler gayet güzel.
2.Yazılan herz değerleri alıyorsunuz,gecikme değerleri de güzel.
3.Parlaklık değerleri aynen yazdığı gibi yazılan parlaklığı veriyor.

EKSİ YANLARI
1..Bu markanın monitör ayaklarını beğenmedim sağlam hissiyatı vemiyor
2..Hdr yok gözüyle bakın pek bir frak göremedim açınca ben.
3.Monitörün kendi ayarlarında gelen oyunlara göre ekran ayarları yetersiz ben beğenmedim.Kendi ayarlarımı yapınca çok daha güzel panelin hakkını oluyorsun.
4.Güç ışığı gereksiz güçlü rahatsız ediyor.Siyah bantlardan koymuştum.

Sonuç olarak paneli çok güzel.Diger bileşenler normal standart.

alınır mı??
-Fiyatı 10.000 TL aldında oldugu sürece alınır.
Reis tesekkurler de ben 32inc 4k alacagim 144hz bir de sence nasil 14.500e dediklerin gibi cikarsa bence fiyat cok iyi eksi yanlar baya onemsiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Hamza özel
Reis tesekkurler de ben 32inc 4k alacagim 144hz bir de sence nasil 14.500e dediklerin gibi cikarsa bence fiyat cok iyi eksi yanlar baya onemsiz
O modelin paneli hoşuma gitmisti ama ayakları sağlam değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Hamza özel
Hocam ayak cok onemli harbiden renkleri guzel olsun hafif ghostinge falan da okeyim yani
Renkler güzel,ghostingde yok ama ayak ortalama diyelim.

4k 32 ips modeli ve 2k 240hz IPS modelleri için net birşekilde diyebilirim monitörün panel kalitesine o ayaklar vasat kalıyor.

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Aydın İgal Gezer
Renkler güzel,ghostingde yok ama ayak ortalama diyelim.

4k 32 ips modeli ve 2k 240hz IPS modelleri için net birşekilde diyebilirim monitörün panel kalitesine o ayaklar vasat kalıyor.
Cok sag ol dedigim bu fiyat bantlarinda ayaklarin hicbir onemi yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Hamza özel

O fiyata net alınır.Ama ölü piksel çıkarsa sebebini belirtmeden direk vazgeçtim beğenmedim diyerek iade edin.Diger türlü ölü piksel var iade etmek istiyorum dediğinizde garantiye göndermek istiyorlar gerek yok.

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Aydın İgal Gezer
O fiyata net alınır.Ama ölü piksel çıkarsa sebebini belirtmeden direk vazgeçtim beğenmedim diyerek iade edin.Diger türlü ölü piksel var iade etmek istiyorum dediğinizde garantiye göndermek istiyorlar gerek yok.
Hocam direkt satixiyi aricam almadan once subkar sunlar olursa iade ederim kabullerseniz urununuzu alirim dicem

SABERZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mertcan Demirdöğen
Top Bottom