sayande tüm twisted marka konuları hortladı sağolasın aç bir konu orda yap yorumları@HamzaÖzel hocam son durum nedir uzun kullanim olmustur memnun musunuz ayni markanin 4k modelini alicam 14.500e fiyat cok uygun geldi bir de lg panelle esit demissiniz renk kalitesi okey demissiniz hdr da sorunsuz demissiniz.
Kumar oynayip almayi dusunuyorum olu piksel veya ghosting insallah olmaz ips glow fazla olmadikca sorun yok siz ne diyoesunuz alayim mi
sayande tüm twisted marka konuları hortladı sağolasın aç bir konu orda yap yorumları
Monitörümü 1 ay önce satmıstım.Satma sebebim komple sistemimi değiştirmem.@HamzaÖzel hocam son durum nedir uzun kullanim olmustur memnun musunuz ayni markanin 4k modelini alicam 14.500e fiyat cok uygun geldi bir de lg panelle esit demissiniz renk kalitesi okey demissiniz hdr da sorunsuz demissiniz.
Kumar oynayip almayi dusunuyorum olu piksel veya ghosting insallah olmaz ips glow fazla olmadikca sorun yok siz ne diyoesunuz alayim mi
Reis tesekkurler de ben 32inc 4k alacagim 144hz bir de sence nasil 14.500e dediklerin gibi cikarsa bence fiyat cok iyi eksi yanlar baya onemsizMonitörümü 1 ay önce satmıstım.Satma sebebim komple sistemimi değiştirmem.
GÜZEL YANLARI
1.Renkler gayet güzel.
2.Yazılan herz değerleri alıyorsunuz,gecikme değerleri de güzel.
3.Parlaklık değerleri aynen yazdığı gibi yazılan parlaklığı veriyor.
EKSİ YANLARI
1..Bu markanın monitör ayaklarını beğenmedim sağlam hissiyatı vemiyor
2..Hdr yok gözüyle bakın pek bir frak göremedim açınca ben.
3.Monitörün kendi ayarlarında gelen oyunlara göre ekran ayarları yetersiz ben beğenmedim.Kendi ayarlarımı yapınca çok daha güzel panelin hakkını oluyorsun.
4.Güç ışığı gereksiz güçlü rahatsız ediyor.Siyah bantlardan koymuştum.
Sonuç olarak paneli çok güzel.Diger bileşenler normal standart.
alınır mı??
-Fiyatı 10.000 TL aldında oldugu sürece alınır.
O modelin paneli hoşuma gitmisti ama ayakları sağlam değil.Reis tesekkurler de ben 32inc 4k alacagim 144hz bir de sence nasil 14.500e dediklerin gibi cikarsa bence fiyat cok iyi eksi yanlar baya onemsiz
Hocam ayak cok onemli harbiden renkleri guzel olsun hafif ghostinge falan da okeyim yaniO modelin paneli hoşuma gitmisti ama ayakları sağlam değil.
Renkler güzel,ghostingde yok ama ayak ortalama diyelim.Hocam ayak cok onemli harbiden renkleri guzel olsun hafif ghostinge falan da okeyim yani
Cok sag ol dedigim bu fiyat bantlarinda ayaklarin hicbir onemi yokRenkler güzel,ghostingde yok ama ayak ortalama diyelim.
4k 32 ips modeli ve 2k 240hz IPS modelleri için net birşekilde diyebilirim monitörün panel kalitesine o ayaklar vasat kalıyor.
O fiyata net alınır.Ama ölü piksel çıkarsa sebebini belirtmeden direk vazgeçtim beğenmedim diyerek iade edin.Diger türlü ölü piksel var iade etmek istiyorum dediğinizde garantiye göndermek istiyorlar gerek yok.@HamzaÖzel hocam son durum nedir uzun kullanim olmustur memnun musunuz ayni markanin 4k modelini alicam 14.500e fiyat cok uygun geldi bir de lg panelle esit demissiniz renk kalitesi okey demissiniz hdr da sorunsuz demissiniz.
Hocam direkt satixiyi aricam almadan once subkar sunlar olursa iade ederim kabullerseniz urununuzu alirim dicemO fiyata net alınır.Ama ölü piksel çıkarsa sebebini belirtmeden direk vazgeçtim beğenmedim diyerek iade edin.Diger türlü ölü piksel var iade etmek istiyorum dediğinizde garantiye göndermek istiyorlar gerek yok.