- Konu Sahibi Konu Sahibi
Direk iade düşünmeye bile gerek yok.oyunda imlecin tam ucunda
Direk iade düşünmeye bile gerek yok.oyunda imlecin tam ucunda
öyle yapıcam sıkıldım yemin ederim ya kaçıncı oldu buDirek iade düşünmeye bile gerek yok.
Gerçektende baya şansızsınız.Alırken aile fertlerinden birine aldırın bidakine.öyle yapıcam sıkıldım yemin ederim ya kaçıncı oldu bu
kanka bende ViewSonic VX2705-2KP-MHD IPS 2K monitör var ve ghosting de var. garanti kapsamında değişim yaparlar mı hepsi mi öyleBeyler size zahmet ufo testi fotoğrafını atar mısınız ve msrpt testini? aşağıya linklerini bırakıyorum yorumlarda bir arkadaş atacam demiş ama atmamış. teşekkürler.
Blur Busters TestUFO Motion Tests
Blur Busters UFO Motion Tests with ghosting test, 30fps vs 60fps, 120hz vs 144hz vs 240hz, PWM test, motion blur test, judder test, benchmarks, and more.www.testufo.comBlur Busters TestUFO Motion Tests
Blur Busters UFO Motion Tests with ghosting test, 30fps vs 60fps, 120hz vs 144hz vs 240hz, PWM test, motion blur test, judder test, benchmarks, and more.www.testufo.com
Ghosting sıkıntılı model, hepsi öyle.kanka bende ViewSonic VX2705-2KP-MHD IPS 2K monitör var ve ghosting de var. garanti kapsamında değişim yaparlar mı hepsi mi öyle
iade almıyorlar 3 renkli veya 5 siyah beyaz ölü piksel olması lazımmış.Direk iade düşünmeye bile gerek yok.
İade almazlarsada tüketici hakem heyetine başvur.iade almıyorlar 3 renkli veya 5 siyah beyaz ölü piksel olması lazımmış.
o yokmuş işte artık ilk firmaya geri yollamıştım firma bana teknik servise yollaman lazım dedi bugün ürün firmadan geri geldi teknik servisi aradım dedim benim bu raporu almam lazım nereye yollayayım dediler sorun neydi 1 ölü piksel var dedim hiç boşa geri yollamayın 3 piksel olmadığı sürece iade veya değişim raporu çıkarmıyoruz dediler.Öyle bişey yok sebeb belirtmene bile gerek yok 14 gün içinde iade edebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İade almazlarsada tüketici hakem heyetine başvur.
Hocam v2 pro arkadaşta var çok iyi diyor ergonomiside iyiymiş superlighttada çift tıklama gibi sorunlar varmış doğrumudur ?
Nasıl yokmuş ne zaman kalmış o hak.Benim bildigim 2024 de kadar devam ediyor bu hak.o yokmuş işte artık ilk firmaya geri yollamıştım firma bana teknik servise yollaman lazım dedi bugün ürün firmadan geri geldi teknik servisi aradım dedim benim bu raporu almam lazım nereye yollayayım dediler sorun neydi 1 ölü piksel var dedim hiç boşa geri yollamayın 3 piksel olmadığı sürece iade veya değişim raporu çıkarmıyoruz dediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tüketici hakem heyetine geçen hafta başvurdum zaten ama daha bir sonuç çıkmadı
eve geldim şimdi kargoyu açtım monitör kırılmışNasıl yokmuş ne zaman kalmış o hak.Benim bildigim 2024 de kadar devam ediyor bu hak.
Tüketici hakem heyetinden sonuç alırsınız geçikmeden umarım.
Köpük koruyucusu var nasıl kırılabilir.Foto var mı acaba.eve geldim şimdi kargoyu açtım monitör kırılmış
bildiğiniz hocam zaten şimdi video çekmek için tekrar açtım parmak izi var tam kırığın olduğu yerdeKöpük koruyucusu var nasıl kırılabilir.Foto var mı acaba.