Çok memnunum, hatta Asus MX279H monitörümü satıp bir tane daha almayı düşünüyorum.arkadaşlar şuan nasıl alınır mı memnun musunuz herhangi bir sıkıntısı varmı?
Çok memnunum, hatta Asus MX279H monitörümü satıp bir tane daha almayı düşünüyorum.arkadaşlar şuan nasıl alınır mı memnun musunuz herhangi bir sıkıntısı varmı?
ölü piksel çıkmaz ise şansızlığına memnun kalacaksın.aldım bende arkadaşlar 8.7k dan bir tane umarım iyi olur lg 24gn600 b kullanıyorum renk olarak aşırı memnunum umarım bu da pişman etmez
dünyanın en şanssız insanlarından biri olabilirim monitör konusunda 2021 den bu yana alacağım 8. monitör olacak hepsinde çıktı çıkmazsa arkadaşlara yemek ısmarlıyım bariölü piksel çıkmaz ise şansızlığına memnun kalacaksın.
MSI model daha mantıklı.arkadaşlar bu ürünü önerir misiniz? almak üzereyim.
iki model arasında kaldım açıkçası.
Twisted Minds TM27DQI 27" 1 ms QHD RGB IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Twisted Minds TM27DQI 27" 1 ms QHD RGB IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Twisted Minds TM27DQI 27" 1 ms QHD RGB IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comMSI G274QPF-QD 27'' 1 ms 2K 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms 2K 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms 2K 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.819,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz
MSI model daha mantıklı.
bende 165hz 2k qhd ips modeli var hiç bir sorunla karşılaşmadım bana kalırsa tw baya kaliteli bir markaMonitör bu gün elime ulaştı laptopa bağlayıp denedim biraz.Ekran özellikleri ve kutunun içinden çıkanlar resimde ekli.
Diğer eline ulaşıp da kullanan arkadaşlarda deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
Beğendiğim kısımlar:
1.Öncelikle ayaklarını takmak çok kolaydı oturtmalı sistem.
2.Monitörün ekran ayar tuşu pratik tek tuşla her şey halledilebiliyor.
3.Monitör 45 derece aşağıya 45 derece yukarıya doğru hareket ettirilebiliyor.
4.Elime gelen monitörde ölü piksel yok.(https://www.pikseltesti.com/)
5.Monitörün arkadaki logo yansıma görsel olarak hoş duruyor.
6.Kullanım kılavuzu ve ekran ayarları Türkçe.
7.Ghostings ufo testi yaptım herhangi bir sorunu yok benim elime gelen üründe.(https://www.testufo.com/ghosting)
8.Parlaklık seviyesi gayet yeterli ben yüzde 40'ta kullanıyorum.
Beğenmediğim kısımlar:
1.Monitöre yükseklik ve sağa sola çevirme ayarı yapılamıyor.
2.Ekran ayarlarında tuşa basarken ekran hafif sallanıyor.
3.Monitörün dahili hoparlörü ses seviyesi olarak güzel ama kalite olarak biraz kötü.
4.Monitörün güç ışığı fazla parlak rahatsız edici.(Çözümü siyah elektrik bantında buldum)
5.Hdr işlevsiz alırken hdr yokmuş gibi düşünün.
Sonuç olarak ilk izlenimin olumlu beni tatmin etti.
Diğer kulanıcıların yorumları :
MONİTÖRÜN PANELİ:https://www.panelook.com/LM270WQB-SSA1_LG Display_27.0_LCM_overview_47905.html
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Açma kapama ve monitör menü ayarı fotoda görülen tuşla yapılıyor(sağ sol aşağı yukarı ve basarak),sağdaki yeşil ışığın yandığı tuş monitörün aydınlatmasını kontrol etmenizi sağlıyor.
Alıntıyı görüntüle
Monitör ekran ayar seçenekleri aşağıdaki gibidir.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Son kulanımda görsel hissedilebilir çok fark yok aralarında.twisted minds 240hz - HDR yok
msi 170 hz - HDR var
twisted minds'ta HZ daha yüksek olması daha iyi gibi. keşke msi da yüksek olsaydı
size göre neden MSI model daha mantıklı? siz olsanız MSI mı alırdınız
arkadaşlar benim monitör geldi 1 adet ölü pikseli var değişim talebi oluşturdumdünyanın en şanssız insanlarından biri olabilirim monitör konusunda 2021 den bu yana alacağım 8. monitör olacak hepsinde çıktı çıkmazsa arkadaşlara yemek ısmarlıyım bari
oyunda imlecin tam ucundaarkadaşlar benim monitör geldi 1 adet ölü pikseli var değişim talebi oluşturdum