hepsiburada pc bilesenleri %5 indirim gelse direk alicam birde 22 haziranda faiz karari var faiz artip dolar duserse ve fiyatta duserse diyede kararsizimmarkasından dolayı çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum
hepsiburada pc bilesenleri %5 indirim gelse direk alicam birde 22 haziranda faiz karari var faiz artip dolar duserse ve fiyatta duserse diyede kararsizimmarkasından dolayı çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum
hocam monitor asagi yukari hareket etmiyor sanirim diymiŞuan valorant oynuyorum 2k, HDR açık (Windows HDR+Monitör HDR) renkler çok canlı haliyle tatmin ediyor ama ben RTX4080 kullanıyorum onun da etkisi vardır. Filmlerde Windows HDR kapatmanı tavsiye ederim, biraz renkler soluk oluyor. Far Cry 5 ile Resident Evil oynadım son 2 haftada renkler yine aynı şekilde tatmin ediyor. (2k)
Program yok direk monitörün menüsü var arkadaki tek tuşla ayarlarını yapabiliyorsun.Ayar çeşitlerini ilk başta foto olarak ekledim.monitörün ayarları için bir program var mıdır acaba
Hayır yükseklik ayarı yapılmıyor.Sadece biraz aşağıya yukarı hareket ettirilebiliyor,sağa sola da dönmüyor.hocam monitor asagi yukari hareket etmiyor sanirim diymi
200hz de 10bit veriomu normalde 8bit - afrc yazılımla 10 bit diye biliyorumAlıntıyı görüntüle
monitor gayet guzel 200hz 10 bit de kullaniyorum ilk defa ips monitör aldim fiyatina gore gayet guzel yalniz ayarlari tam tutturamadim en stabil ayarlari nasil renklerde ve tepkimelerde sansima olu pixel cikmadi
200hz 10 bit nvidia ayarlariyla aciliyor.ps5 de 2k 120hz destegi var hdmi 2.1 diyor ama tam anlayamadim destegi varmi200hz de 10bit veriomu normalde 8bit - afrc yazılımla 10 bit diye biliyorum
Hdmı 2.1 Max 144 veriyor diye biliyorum200hz 10 bit nvidia ayarlariyla aciliyor.ps5 de 2k 120hz destegi var hdmi 2.1 diyor ama tam anlayamadim destegi varmi
ps5 de pek tat vermedi hdr tam manasiyla tatmin etmiyor ama pc de basariliHdmı 2.1 Max 144 veriyor diye biliyorum