attığın monitörle benim aldığım monitörün arasında 21mhz hız farkı var ve senin arttığın monitte freesycn yok benim ekran kartım amd rx 6700xt o yüzden freesycn ihtiyacımı görür diyorumBuna bir bakabilirsin.
Acer ED270U UM.HE0EE.P10 27" 1 MS 165 Hz QHD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Acer ED270U UM.HE0EE.P10 27www.n11.com
var freesyncattığın monitörle benim aldığım monitörün arasında 21mhz hız farkı var ve senin arttığın monitte freesycn yok benim ekran kartım amd rx 6700xt o yüzden freesycn ihtiyacımı görür diyorum
bende bunu görmüştüm ama stok yok malesefD:Geçmiş olsun. İade edip bunu almanızı öneririm.
GIGABYTE 27" G27QC A 165Hz 1ms 2xHDMI DP Adaptive Sync 2xUSB HDR VA QHD Curved Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 27" G27QC A 165Hz 1ms 2xHDMI DP Adaptive Sync 2xUSB HDR VA QHD Curved Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G27QC A ITOPYA'dawww.itopya.com
Arkadaş G.O/H.O diye başlık yazmış H.O mu yazalım? Bize göre G.O. Bu arada TN Panel Casper 144Hz 2K monitör kullanıyorum, bir TN panel için hiç kötü değil renkleri güzel, ikinci elden çok uyguna aldım, ama sıfırına bu parayı vermezdim onca VA panel hatta biraz bütçe artirip alinabilecek IPS monitörler dururken.Arkadaşlar neden bu şekilde sert yorumlar yapıp, yeni 5BİN TL ödemiş birinin duygularına körükle gidiyorsunuz ki? İnsan gibi söyleyemiyor musunuz, gerçekten ayıptır bu yaptığınız. Bilmediğiniz malı CASPER diye neden kötülüyorsunuz, fiyatını bence haketmiş. 2K, ayrıca 144 hz 1MS bir monitör, arkadaş zaten sıkıntı yaşarsa iade edebilir. Ama bence bu kadar üstüne gitmeniz yanlış..
Hocam kusura bakmayın fiyat eski fiyatında kalınca stok var sandım Ara sıra ekliyorlar takip edebilirsiniz aslında. Ama bu fiyata bir daha zor iner tabii. Aceleniz varsa yukarıda arkadaşın önerdiği Acer tercih edilebilir.bende bunu görmüştüm ama stok yok malesefD:
Senin attığın 144 Hz benim attığım 165 Hz???attığın monitörle benim aldığım monitörün arasında 21mhz hız farkı var ve senin arttığın monitte freesycn yok benim ekran kartım amd rx 6700xt o yüzden freesycn ihtiyacımı görür diyorum