Neler Yeni

yeni monitör aldım g.o h.o ??

JSezar

80+ Silver
g.o. bu monitör değil çöp kutusu

mehmetYK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
mehmet yusuf kara

Leuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet

mehmetYK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
mehmet yusuf kara

Coolpanda

80+ Silver
Arkadaşlar neden bu şekilde sert yorumlar yapıp, yeni 5BİN TL ödemiş birinin duygularına körükle gidiyorsunuz ki? İnsan gibi söyleyemiyor musunuz, gerçekten ayıptır bu yaptığınız. Bilmediğiniz malı CASPER diye neden kötülüyorsunuz, fiyatını bence haketmiş. 2K, ayrıca 144 hz 1MS bir monitör, arkadaş zaten sıkıntı yaşarsa iade edebilir. Ama bence bu kadar üstüne gitmeniz yanlış..
Arkadaş G.O/H.O diye başlık yazmış H.O mu yazalım? Bize göre G.O. Bu arada TN Panel Casper 144Hz 2K monitör kullanıyorum, bir TN panel için hiç kötü değil renkleri güzel, ikinci elden çok uyguna aldım, ama sıfırına bu parayı vermezdim onca VA panel hatta biraz bütçe artirip alinabilecek IPS monitörler dururken.

Leuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet
bende bunu görmüştüm ama stok yok malesefD:
Hocam kusura bakmayın fiyat eski fiyatında kalınca stok var sandım :D Ara sıra ekliyorlar takip edebilirsiniz aslında. Ama bu fiyata bir daha zor iner tabii. Aceleniz varsa yukarıda arkadaşın önerdiği Acer tercih edilebilir.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Volkan
Bende gigabyte attığınız monitörü alıp piksel sorunu nedeniyle iade etmiştim keşke etmeseydim dedim sonra ama bakalım takip edeceğim daha iyileri gelir umarım.

mehmetYK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
mehmet yusuf kara
neyse siparişi iptal ediyorum ve daha iyisini indirimlisini bekliyor olacağım indirime gelirse haber verirseniz çko mutlu olurum.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,924
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
attığın monitörle benim aldığım monitörün arasında 21mhz hız farkı var ve senin arttığın monitte freesycn yok benim ekran kartım amd rx 6700xt o yüzden freesycn ihtiyacımı görür diyorum
Senin attığın 144 Hz benim attığım 165 Hz???
Adaptive sync var. Her iki ekran kartı içinde uygun.

Top Bottom