Farklı kablo ile bağlamayı denedinizmi ?Yeni mönitor aldım bağladım fakat bilgisayar açılırken boot yeri gözüküyor fakat açıldığında normalde masaüstünü görmem lazımken siyah ekran görüyorum yardım edebilir misiniz ne yapmam lazım
Evet kablodan olabilir ama windows masaüstüne gelmeden önceki kısım açılış kısmını görüyorumFarklı kablo ile bağlamayı denedinizmi ?
Anakart güncel mi ?Evet
B450m-a pro max
r5 4600g
Yani tek sorun monitörde mi onu anlamaya çalışıyorum.Anakart güncel mi ?
Günceldi bu monitörü daha yeni aldim bugün taktımAnakart güncel mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani tek sorun monitörde mi onu anlamaya çalışıyorum.
Hdmi to vga dan dolayı sıkıntılı olabiliyor. Kaç hx monitör ?Günceldi bu monitörü daha yeni aldim bugün taktım
eski bi monitörüm var onun kablosu hdmi to vga olduğu için kablodan da olabilir diyorum ama açıkken kabloyu çıkarınca sinyal yok diyip güç tasarrufuna geçiyor
Eski monitörü ve kendi kablosunu takınca normal açılıyor
Günceldi bu monitörü daha yeni aldim bugün taktım
eski bi monitörüm var onun kablosu hdmi to vga olduğu için kablodan da olabilir diyorum ama açıkken kabloyu çıkarınca sinyal yok diyip güç tasarrufuna geçiyor
hayir o kablo eski monitör için bu monitör hdmi direkHdmi to vga dan dolayı sıkıntılı olabiliyor. Kaç hx monitör ?
Bilemedim hocam. @MuratTheFounderOfGaribanhayir o kablo eski monitör için bu monitör hdmi direk
nasıl hallettiniz bende tecrübe kazanıyım ilerde lazım olurTamam hallettim ben yinede teşekkür ederim yazan herkese
hocam hdmi kablosu monitore takılıyken laptopa taktım kabloda mi sorun var diye işte neyse kabloyu takınca laptop kilitleniyor dedi kapandı