Neler Yeni

Yeni Monitör ekran yırtılması

BayBoris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Batuhan Becerikli
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz hafta yeni monitör satın aldım fakat sorun şu ki oyunlarda ekranda yırtılmalar oluyor. farklı farklı yerlerde oluyor ve sinir bozucu oluyor. Monitör hdmı kablo olmadan geldi eski bir hdmı ile bağladım acaba bu kabloda sorun olabilir mi ? sizin düşünceleriniz nedir yardımlarınızı bekliyorum
Monitör: samsung c27f390

erturk.gg

80+ Bronze
Öncelikle bu çok sık görülen bir sorundur, V-Sync'i açın, gerekirse AMD ise FreeSync, Nvidia ise Gsync açabilirsiniz.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Vysc aç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gördüğüm kadarıyla 60 Hz, bu monitör. 60 Hz yi geçerse yırtılır ekran

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan
Öncelikle bu çok sık görülen bir sorundur, V-Sync'i açın, gerekirse AMD ise FreeSync, Nvidia ise Gsync açabilirsiniz.
Merak ettiğim bişey var mesela freesync var benim monitörde ama işlemcim veya ekran kartım AMD değil o monitörde freesync yinede çalışırmi öbürleri içinde geçerli bu sorum

erturk.gg

80+ Bronze
Merak ettiğim bişey var mesela freesync var benim monitörde ama işlemcim veya ekran kartım AMD değil o monitörde freesync yinede çalışırmi öbürleri içinde geçerli bu sorum
Nvidia bazı monitörlerde Freesync açmanıza olanak veriyor, ama Vsync açmanız yeterli olacaktır

BayBoris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Batuhan Becerikli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vsync açık kapalı çok etki etmiyor. özellikle red dead redemptionda çok sık oluyor. Sistemim: msı 1660 super gaming x , ryzen 5 3600
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nvidia bazı monitörlerde Freesync açmanıza olanak veriyor, ama Vsync açmanız yeterli olacaktır
bu monitörlerin listesini nerden görebilirim ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,914
Üyeler
167,024
Son üye
Arezz
Top Bottom